Lak na dřevo Recenze Stachema Impranal Profi 2,5 l

Recenze Stachema Impranal Profi 2,5 l

Výrobce: Stachema Typ produktu: Silnovrstvá vodouředitelná lazura Použití: Exteriér i interiér Vhodné povrchy: Dřevěné povrchy Objem: 2,5 l --- Popis: Silnovrstvá vodouředitelná lazura IMPRANAL PROFI od výrobce Stachema je určena pro široké spektrum dřevěných povrchů jak v exteriérech, tak v interiérech. Tento produkt je vhodný pro aplikace na dřevěné obložení balkonů a fasád, pergoly,…

bednar.radim2. dubna 2024

Dlouho vydrží !

Registrovaný uživatel14. srpna 2023

Výborný krytí, dobře se roztírá. Po třech letech venku drží beze zmeny. Jsem spokojený.

Varianta zlatý dub
Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

používám ho už několik let dobře se s ním pracuje dobře odolává povětrnostním vlivům

Registrovaný uživatel23. září 2021

Vodou reditelna Dobre kryje Velmi rychle schne, do 30 min. je na omak sucha (na suchem cistem dreve)

Nekomu muze vadit typicka "vune" Chce to grif pri natirani stetcem, aby se nedelali kocouri

Sikovna laruza s hezkym odstinem, zda se byt odolna. Po roce nepozoruji zadne zmeny ani na slunci vystavenych povrsich. Hodi se do zahrady, dobre ladi k zelene. Vysledny odstin zavisi na poctu nateru. Nutne dva natery pri natirani stetcem, odstin se zrovnomerni.

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

podklad je proveden stejným materiálem, proto to dohomady ladí, používán denně po dobu opravy původního nátěru cca 14 dní

zatím nezjišřěny

Registrovaný uživatel21. června 2021

Rychle schne

Vcelku se s ním dobře dělá

Varianta zlatý dub
Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Jsem velmi spokojená před 15 roky jsme touto barvou natřeli pergolou a pak už jsme si jen užívali posezeníčka až letos ji kapku přetřem super barva

Varianta mahagon