Mám už druhý řetěz stejného provedení. Dlouhá životnost, přesné řazení,snadná montáž (spojka),odlehčené čepy.
Nic jsem nehledal
Nemá chybu,doporučuji

Nic jsem nehledal
Nemá chybu,doporučuji
Tentokrát super řetěz, který má své super vlastnosti.
V minulé zásilce se stejný řetěz silně nepovedl, ten byl na nové kazetě i převodníku silně slyšet i cítit v každém otočení. Oproti tomuto poslednímu jsem jej po 350 km sundal z kola a vyměnil za nejlevnější SRAM, který jsem měl v záloze a bylo ticho. Každý nový řetěz před montáží čistím, zkracuji a nechávám přes večer v oleji, ale úplně stejný minulý je silně nepovedený a jenom na podívání, ani není na zálohu, protože střílí, nechodí do osy a stále "cvaká"... Za stejné peníze jiný materiál... Poslední nákup se vydařil, takže děkuji, ten se vydařil.
Opravdu vydrží, u mě v pohodě 3500km.
Dlouhá výdrž
Skvely retez. Pri peci vydrzi i 4000 km. Je tichy, nemam k nemu nic.
Skvely retez, o ktery je ale treba se starat. Pravidelna udrzba, mazani, cisteni, je dulezita. Pak se retez odmeni vynikajici zivotnosti.
životnost, design
Cena, dostupnost