přehazovačka Recenze SRAM NX Eagle černá 12 rychlostí dlouhé ramínko

Recenze SRAM NX Eagle černá 12 rychlostí dlouhé ramínko

Nová přehazovačka SRAM NX Eagle využívá prověřenou konstrukci SRAM X-Horizon. Spodní rolnička X-Sync je zvětšená na 14 zubů a přehazovačka tak bez problémů pojme kazety 11 až 50 nebo 10 až 50 zubů. Také přispívá k hladkým změnám převodů a šlapání. Stálé napnutí řetězu a tichý chod pak zajišťuje systém Type-3 Roller Bearing Clutch.

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

Vše funguje jak má, dobrý poměr cena výkon

Asi moc nevydrží ... ?

Za 1560 super

Registrovaný uživatel22. prosince 2022

provedení, funkčnost, promazané mazacím tukem, nastavení pro výměnu řetězu či vyjmutí zadního kola

kladky na ocelových pouzdrech

doporučuji, kvalitně provedené

Registrovaný uživatel14. srpna 2021

zcela přesné řazení i v těžkém terénu

Registrovaný uživatel7. listopadu 2020

Skusil jsem pred tim nez Shimanno zacal vyrabet vlastni 12 r set. Nic moc. Nikdy mi to nefungovalo tak dobre jako Shimano (na dalsiho kolech mam 11 r a 10 r). Snad jediny klad byla pomerne nizka cena.

Razeni pod prumerne. Nestoji za investici.

mladek29. června 2020

byl levnejsi nez Shimano. Shimano je ale lepsi.

giac125. června 2020

asi nejlepší poměr cena/výkon z celé sram palety narozdíl od sx a gx funguje bezchybně

vyšší hmotnost

Registrovaný uživatel25. prosince 2019

Radi dobre Skveli vykon za dobou cenu

trochu vycnivaja. Zatim jsem za nic nezachytil ale je to jen otazka casu. Je citliva na nasteveni. Clovek si s tim musi hrat, ale pak funguje dobre.