Recenze SPUR Spurtex Rouška s nanovláknem junior 10 ks

Ochranný prostředek dýchacích cest pro děti i dospělé s drobnějším obličejem. Třívrstvá rouška v sobě mezi viskózovými vrstvami ukrývá vysoce účinnou filtrační membránu z nanomateriálu, která má záchyt 96 % pro submikronové částice (NaCl o velikosti 400 nm), což odpovídá filtraci FFP2. Je tak ideální pro zachycení virů (80 - 150 nm), bakterií, smogu nebo alergenů. Má nízký tlakový odpor 40 - 60…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Roušky SPUR Spurtex junior jsou vhodné pro mladší děti, které ocení jejich prodyšnost a pohodlné nošení. Pro starší děti však mohou být gumičky krátké a velikostně menší. Uživatelé oceňují ochrannou funkci a štítek pro rozlišení rubu a líce, ale upozorňují na tuhé okraje a omezenou barevnou škálu.

• Dobře plní ochrannou funkci
  • Děti ocenily prodyšnost a pohodlné nošení
  • Sedí dětem od 2 let
  • Malá velikost vhodná pro mladší děti
  • Štítek pro rozlišení rubu a líce
  • Pro starší děti krátké gumičky
  • Velikostně menší než očekávané
  • Boční okraje jsou tuhé a nepřilehnou k tváři
  • Chybí velikost mezi juniorskou a dospělou
  • Omezená barevná škála

Registrovaný uživatel15. září 2021

Jsou příjemné. Je skvělé, že se dají nosit vícekrát. Dá se přes ně dobře dýchat

Občas bolí gumičky za ušima.

Registrovaný uživatel26. června 2021

Malá velikost Pěkně dětem padne Má štítek, takže je hned poznat rubová a lícová strana a že jde o nano roušku

Registrovaný uživatel1. května 2021

Materiál se jeví jako kvalitní neměla jsem možnost vyzkoušet jak se nosí přišly menší než jsem chtěla

Nejsem spokojená, přišly mi menší než jsem chtěla a jelikož je v podmínkách že se nedají vracet, ani jsem se o to nepokousela. Takže mám teď doma za hromadu peněz 2baleni které nikdo nevyužije

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Sedí mojí dceři úplně suprově

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Na starší děti,krátké gumičky

Registrovaný uživatel22. března 2021

Sedí na děti od 2 let, zatím i účinně chrání

Registrovaný uživatel22. ledna 2021

Mládež plná spokojenost.

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

plní ochrannou funkci má dobrou prodyšnost, děti poznaly, ocenily v mhd / ve škole

velikostí spíš menší nosí dcera 5 let synovi 8 let je malá, nosí dospělou s utaženými šňůrkami boční okraje jsou trochu tuhé, někdy nepřilehnou k tváři úplně

kupuji pravidelně, ale dle mého názoru je vel. baby tak 3-4 roky, junior 4-max.7 let, chybí něco mezi junior a dospělou velikostí a samozřejmě barvy (dospělý - černá, děti něco veselého, bílá je hned špinavá)