Pudr Recenze Spuma di Sciampagna Talco Profumato parfémovaný tělový pudr 200 g

Recenze Spuma di Sciampagna Talco Profumato parfémovaný tělový pudr 200 g

Přírodní parfémovaný pudr bez konzervantů má skvělé hygienické i dermatologické vlastnosti. Díky své schopnosti regulace potu je pudr nenahraditelným produktem pro osobní a tělovou hygienu dětí i dospělých. Nezaměnitelná vůně má aromaterapeutické vyvážení: jemný květinový nádech růže, výživné aroma levandule a nekonečné vanilkové složení obohatí tělo i mysl.

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

- jemný - voňavý - kvalitní

Pro mne novinka. Používám Felce Azuurru. Do pudru jsem se zamilovala. Jemná vůně, aplikace na tělo udělá hebkou kůži, dlouho trvající jemná, čistá vůně. Jsem nadšená. Koupím znova.. Doporučuji.

Registrovaný uživatel21. ledna 2023

krásně voní

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

voňavý, jemný

na tento pudr nemám žádnou alergii, což o jiných značkách nemohu říct, navíc má i příjemnou jemnou vůni a vyhovující balení

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

příjemný na omak, ale mám ho poprvé, nemůžu účinnost hodnotit, ale protože nevoní tak intenzivně, tak jsem ho darovala vnukovi

Registrovaný uživatel13. května 2022

Opojna vůně, klasika co používá celá rodina