Spokojenost,vše doručeno v pořádku

Spokojenost,vše doručeno v pořádku
Jednoduché kvalitní provedení. Stolička je stabilní, dítě se do ní snadno umí dostat samo.
Vše dle očekávání, jen část na které prcek stojí se občas nadzvedne když leze nahoru a zavadí kolenem.
věž je těžká, bytelná,
dřevo pěkné, má hezkou kresbu
v porovnání s ostatními učicími věžmi velmi levná
tyč bránící vypadnutí dítěte zezadu je jen jedna úplně na horním okraji, dítko může při zavrávorání nebo kroku zpět snadno vypadnout pozadu (ale to mají, co jsem se dívala, skoro všechny učicí věže - asi by zas tyčky níže bránily vlezení do věže)
masivnost věže může někomu naopak vadit - dítě si ji samo neposune, kdyby chtělo
dobrá koupě základní učicí věže za nízkou cenu - pokud člověk nehledá extra design, poslouží skvěle
Spokojenost moje a obrovská radost vnoučka a jeho samostatnost je to nejlepší hodnocení
Velmi dobrá a užitečná věc pro děti hlavně když je dítě malého vzrůstu je to jeho naprosto skvělí pomocník.
Splnilo očekávání:-) věž je odeslána již smontovaná, pevná, nezvyklá se. Výborný pomocník do kuchyně pro děti i jako stupátko pro dospělé.
Super věc, vnučka nadšená děkuji
Super pomocník
Mohlo by být v prostřední části ještě jedno prkno navíc vůbec by nebylo na škodu
Můj 9měsíční syn je absolutně nadšený. Pořád leze nahoru a dolů.
Pěkné zpracování
Hezká, praktická.
Šikovný pomocník do domácností pro naše nejmenší. Vnouček si jí během chvilinku oblíbil a teď si jí šoupe sám, kam potřebuje.
Levné
Hezky upravené dřevo
Není lakovane
Chybí zábrany, menší dite muže vypadnout
Plně vyhovuje mým představám
Stabilni, dobra cena, plni funkci. Prijela sestavena v krabici. Zacinali jsme v nejvyssi pozici podlasky,nyni jsme v prostredni. V teto pozici si deti casto stoupnou na prkenko,ktere je jako horizontalni spojka stojnych nohou a vylezou na stul. Myslim,ze by bylo lepsi udelat spojku z uzsiho prkynka,aby se na tom nedalo dobre stat. V nejvyssi pozici podlasky je tsto spojka soucasti podlasky.Nicmene za tu cenu slouzi skvele
Museli jsme obrusovat jednu vez na podlasce.Byla kriva a nezapadala v prostredni pozici do vymezeneho prostoru
Nemusím nic řezat a brousit.Přišlo sestaveno,jen vybavit z krabice.
Teprve vyzkoušíme
Prozatím nemůžeme hodnotit
Věřím, že budeme spokojenl
Krásná, lehká, stabilní. Za velké plus považuji možnost barevné vyladit dle svých preferencí a fakt, že přišla smontovaná. Super cena
Čistě a hladce opracovaný výrobek, pro dítě ideální
židličku jsme museli malinko opravit. Jednalo se o plošinu na stání. Byla větší a nezapadla rovně.
židlička má dobrou cenu a splňuje požadavky, které se od ní očekávají
dostatecne stabilni
polohovatelna deska
jinak pro presunuti/preneseni neni tezka
rocni dcera vyuziva take jako stolecek, zidlicku a sklouzavku :)
objednal jsem druhou na chatu
Kvalitní materiál, pevná stolička