Zatim použito jen jednou ale zatím spokojenost.

Zatim použito jen jednou ale zatím spokojenost.
Kvalitativně velmi dobrá, splňuje požadavky udržení kolene ve správné poloze. Nandání lepší než sundávaní.
Chvíli mi trvalo, než jsem si na ortézu zvykla, neboť jsem používala roky jiný typ suchých zipů, kdy část suchého zipu přesněji padla na opačnou přesně vytyčenou stranu suchého zipu a tak se nemohlo stát jako u těchto, že si škubnete drahé legíny, protože suchý zip je až na okraje ortézy a drsná část zipu se přikládá shora.
Z počátku se mi nedařilo utáhnout ortézu tak, aby neklouzala a neposunovala se níž (možná je určená na kůži a ne na legíny, což nechci používat, je mi to nepříjemné). Krátké suché zipy mě nijak neoslovily a i když jsem je různě utahovala, nemělo to zvláštní efekt na celkové utažení.
Nandání lepší než sundávaní. Nechápu, proč je se oba pásky neodlepují, nepřilepují stejným směrem, je to matoucí po adrenalinu a nikdy nevím, kde vlastně pásek je.
Funkci plní velmi dobře, ale jsou tam "ale" viz výše.
Perfektní,nemůžu si vynachválit.Poprvé jsem ji měl nasazenou obráceně,užší
stranou nahoru.teď je to ok.
dobře drží na noze,umožnuje mě běhání po zahradě kde mám nerovný terén
Dobře drží
Využívám jen sporadicky
Kvalita výrobku.
Jsem velmi spokojen.
Kvalitní a sedí.
Dobrá fixace, pevně drží. Snadné nasazení.
Dobře drží tvar.
Dobrý produkt.
Komunikace i dodání, k mé potřebě dostačující