brašna na kolo Recenze Sport Arsenal 514

Recenze Sport Arsenal 514

Rámová dvoubrašna s kapsou pro smartphone a na nezbytné drobnosti se k rámu připevňuje suchými zipy. Disponuje dotykovou folií takže při obsluze telefonu nemusíte přístroj z pouzdra vyjímat.

Registrovaný uživatel20. března 2022

pomerne priestranná kvalitné prevedenie pevné materiály bezproblémové uchytenie na bicykel reflexné prvky poťah proti špine, blatu, slabému dažďu neskúšal som, ale mobil by sa mal dať ovládať priamo cez fóliu na taške podľa mňa top v tomto druhu cyklotašiek

mne konkrétne by vyhovoval otvor pre káblik, ako sa dáva napríklad na bundy pre sluchátka iné mi nenapadá nič, uvidím, keď počasie dovolí bicyklovať sa

jednoznačne doporučujem

Registrovaný uživatel16. března 2022

Spokojenost s velikostí

Nevyzkoušeno při dešti.

Registrovaný uživatel21. února 2022

Po zkušeností s jednou , jsem rovnou kupoval i na druhé kolo. Vejde se Iphone 6 nebo Samsung J610+ . Docela slušně drží na rámu. Velké boční kapsy. Pláštěnka v sadě.

Trochu kratší sucháče, takže na elektrokolo jde malinko hůř. ale jde to. Máme jak pánský, tak dámský Leader Fox Exeter model 2020 s velkou baterkou 17,5Ah.

Jedna z největších brašen na trhu od osvědčeného českého výrobce ve vyšší řadě "SNC" . Vejde se velký telefon. Do kapes se vejou poměrně objmené věci jako řetězový zámek, brýle, pepřák, klíče, nůž a ještě nějaké pitomosti navíc. Určitě bych tam dostal i pněženku. Ačkoliv může být mírně problematické upínání na některá elektrokola, tak stále je to super výrobek za rozumnou cenu. Mám dvě a koupím si klidně znova.

Registrovaný uživatel5. září 2021

Super. Plno místa pro drobnosti.