brašna na kolo Recenze Sport Arsenal 510

Recenze Sport Arsenal 510

Velká vnitřní kapsa uzavíratelná na zip. Pod pouzdrem na mapu jedna menší kapsa uzavíratelná zipem, pouzdro na mapu. Čelní kapsa uzavíratelná popruhem s malou síťovou kapsičkou. Dvě boční síťové kapsy na drobné věci, ramenní popruh.

marek.janata14. prosince 2023

odolná proti počasí (proprší až po dlouhé době), praktické členění a různé kapsičky, vcelku pevná (příliš se nedeformuje), lehká, prostorná, kryt na mapu, kvalitní zpracování

není plně vodotěsná a ani přiložený obal není, není to úplně tvrdá krabice, je nutné respektovat nosnost

šikovná, vypracovaná taška na řidítka

Registrovaný uživatel6. června 2022

Provedení.

Jsem naprosto s tímto výrobkem spokojený.

Registrovaný uživatel10. května 2022

- koupena v akci, takže levná ;-) - funguje i vypadá slušně - celkem dobře dílensky zpracovaná - poměrně pevná

- deklarovaný objem 7 litrů je podle mě přeceněný, je o poznání méně prostorná než moje předchozí od jiného výrobce (OK Bag - ten ji ale již bohužel nevyrábí) se stejným deklarovaným objemem - do brašny trčí nekryté hlavy šroubů (byť půlkulaté) - oproti mé předchozí brašně mi rozložení kapes a jejich otevírání nepřijde úplně domyšlené

- za 800 Kč v akci vlastně velicei slušná brašna, ale jinak bych se poohlédl po něčem ještě prostornějším - abych brašně úplně nekřivdil, je to spíše na 3,5 hvězdy než na tři

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

tašku mám na svém kole a jsem s ní velmi spokojená. Vejde se do ní akorát to, co potřebuji a dá se lehce odepnout z kola a vzít si ji kamkoliv sebou. Slouží mi jako kabelka :-). Na vyjížďce na kole se bez ní neobejdu. Koupila jsem ji příteli, protože má svou rozbitou. Má úplně stejnou a je s ní taky velmi spokojen.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

rychlé nasazení a sundání, drží

Registrovaný uživatel3. října 2021

kvalitní materiál drží pevně

Registrovaný uživatel13. července 2021

výborný produkt

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Stejnou brašnu na přední řídítka jsem měla a byla jsem s ní velmi spokojená.Úložný prostor při dobrém poskládání ukládaných věcí toho pojme opravdu hodně.Líbí se mi i snadný přístup(lze otevírat z obou stran),pevný materiál i upevnění na řídítka.Bezpečnost při jízdě-nikde nic nepřekáží.Brašnu budu opět využívat téměř denně.

Tento produkt jsem doporučila i přátelům a rodinným příslušníkům,kteří jsou také nadšenými cykloturisty jako já.

Registrovaný uživatel11. října 2020

Praktická, vložka na foťák je fajn

Zipy jdou blbě, zasekávají se do krycí légy

Registrovaný uživatel20. května 2020

jednoduche upevnenie, postranne vrecka, zipsy smerom dozaud- jednoduche odzipsovanie aj pocas jazdy

v terene dost hadze s celou brasnou