Recenze SPOKAR Rukavice pro domácnost růžové

Rukavice pro domácnost z přírodního latexu. Uvnitř semišované pro snadné navlékání. Rukavice nesmí přijít do styku s ropnými produkty, kyselinami, louhy a ostatními agresivními látkami. Údržba rukavic: omyjte teplou vodou a nechte oschnout při pokojové teplotě.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Rukavice SPOKAR pro domácnost jsou podle recenzí velmi odolné a vhodné pro každodenní použití. Zákazníci oceňují jejich pevnost a možnost opakovaného použití, což z nich činí praktickou volbu pro úklidové práce.

• Dlouhá doba použitelnosti
  • Pevné a odolné
  • Vícekrát použitelné
  • Vhodné pro každodenní použití
  • Známý a osvědčený produkt
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

reditelka24. června 2025

jsem na ně zvyklá

libka11. června 2025

Dostatečně silné na úklid.

Varianta L
Registrovaný uživatel10. října 2022

produkt znám a vyhovuje mi

Varianta L

Registrovaný uživatel10. června 2020

vícekrát použitelné

vyhovují

Registrovaný uživatel19. prosince 2018

Rukavice jsem vybrala proto, že výrobek který jsem používala 10 let od jiné firmy, se značně zhoršil. Začali patrně šetřit, guma je slabší a hlavně začali šetřit se zásypem, kterým je rukavice zevnitř vysypávaná, takže rukavice ještě nepoužité už při vyndání ze sáčku mají slepené prsty ze vnitřní strany k sobě a nejde to od sebe odtrhnout. Váš produkt nosím každý den tak 3 hodiny, zatím jsem naprosto spokojená. .

Zatím řádné zápory nejsou. Nedostatky také ne, hlavně aby jste nezačali také šetřit. Děkujeme Vám .

Přeji hodně úspěchů v novém roce.

Varianta XL