zubní pasta Recenze Splat Special Blackwood 75 ml

Recenze Splat Special Blackwood 75 ml

Splat Special Blackwood bělící zubní pasta má sytě černou barvu a je určená speciálně pro ty, kteří si přejí dokonale bílé zuby a maximálně svěží dech. Obsahuje aktivní uhlí, což je složka, díky které má zubní pasta sytě černou barvu, pochycuje nepříjemný zápach z úst, odstraňuje zubní plak a krásně bělí zuby. Extrakt z jalovcových bobulí udržuje dásně zdravé. Při používání zubní pasty Splat…

Pavel Moudrý7. listopadu 2025

Dobře čistí, příjemná chuť.

Vyšší cena.

Dobrá zubní pasta

lenka.drusa28. dubna 2025

Za mě nejlepší pasta, co jsem měla Přírodní složení Stačí opravdu maličko Hezky pění Má příjemnou chuť Opravdu bělí zuby

Registrovaný uživatel24. září 2023

Dezinfekce úst a bělení zubů. Používám 2x denně

Dobrá zubní pasta s bělícím účinkem

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Výrazně bělení, nemám problém s odhalením krčku ,výborné na citlivé zuby..(doporučuji pravidelnost )

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Dobrá chuť

Nevidím žádný efekt ani po 2 týdnech používání

Registrovaný uživatel10. října 2021

Nezaznamenala jsem po dvou měsících užívání žádný rozdíl v bělení.

Úplně normální pasta

Registrovaný uživatel4. září 2021

Za mě pecka používám ji večer. Ráno používám extreme white a tahle kombinace funguje perfektně!

Registrovaný uživatel2. června 2021

Dobrá chuť, přírodní složení , mám pocit že to opravdu jemně a postupně bělí zuby

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Zatím spokojenost , svěží dech na dlouhou dobu . Bělení nebyl hlavní důvod koupě. Je vyrobena v Rusku , což jsem nevěděl ale ani s tím nemám žádný problém .

Registrovaný uživatel31. prosince 2020

Kvalitní chuť bělý