Na ovocné kvasy doporučujeme použít vynikající FermiHill spirit. Čisté kvasinky pro ideální kvašení švestkových a jablkových kvasů. Spiriferm je vybraná, silně kvasící suchá – čistá kvasinka. Jedná se o kvasinkový kmen LW- 490-15 rodu Saccharomyces cerevisae.
Na ovocné kvasy doporučujeme použít vynikající FermiHill spirit. Čisté kvasinky pro ideální kvašení švestkových a jablkových kvasů. Spiriferm je vybraná, silně kvasící suchá – čistá kvasinka. Jedná se o kvasinkový kmen LW- 490-15 rodu Saccharomyces cerevisae. Spiriferm má ideální kvasící schopnosti při prokvášení kvasů a moštů. Povolený podle současných platných zákonů a nařízení. Kontrolován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu. Čisté tóny a kompletní prokvašení pálenkových kvasů a moštů. Kvasinkový kmen, pro suché-čisté kvasinky Spiriferm, byl selektován zcela cíleně podle požadavků ovocných pálenic. Vysoká alkoholová tolerance při nízké pěnivosti, tvorba H2S a SO2 je samozřejmostí. Dávkování 10 – 20 g kvasinek Spiriferm na 100 l kvasu standardně 25 – 50 g kvasinek Spiriferm na 100 l kvasu při mikrobiologickém zatížení Aplikace Spiriferm Arom se rehydruje v 5 až 10 násobném množství směsi kvasu/vody 1:1 (vlažné) a nechá se cca 25 minut nechat bobtnat. Poté vmícháme