Pouzdro na mobilní telefon Recenze Spigen Ultra Hybrid pro Apple iPhone 13 mini

Recenze Spigen Ultra Hybrid pro Apple iPhone 13 mini

Dodejte ochranu vašemu mobilnímu telefonu díky ochrannému krytu Spigen Ultra Hybrid. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je díky kvalitnímu zpracování jistotou vysoké odolnosti. Materiál je příjemný a dobře se drží. Jisté je, že u tohoto krytu na mobil kryt nezakryje přístup k napájecímu konektoru i k ostatním tlačítkům nezbytným pro klidné užívání vašeho telefonu.

Petr26. února 2024

Výborný kryt, opravdu hodně vydrží a je kvalitně zpracovaný

Varianta Matte Black
Registrovaný uživatel3. října 2023

Po měsíci používání je kryt nažloutlý a ne bílý!!

Registrovaný uživatel6. června 2023

splnuje ve co jsem ocekaval, proste dokonalost

Registrovaný uživatel8. února 2023

Jediný obal, který vydrží opravdu mnoho padu. Mam na všech mobilech. Telefon dokonale ochranen. Jediná nevýhoda je ze trochu žloutne časem.

Registrovaný uživatel22. ledna 2023

Značka spigen umí kvalitní pouzdra, jedno další již mám a jsem s nim moc spokojena.

Na mem telefonu růžové barvy vypadá jinak než na obrázku. Kraje jsou spíše oranžové než růžové což na tomto telefonu vyznívá lacine. Moc jsem se na nej těšila, ale budu ho mít spíše jako rezervní pouzdro.

Kdybych z nej neodstranila originální nálepky při večerním světle ale za dne, kdy by byl rozdíl v barvě patrnejsi, tak bych ho asi vrátila. Očekávala jsem barvu růžovou a ne oranžovou.

Varianta Rose Crystal
Registrovaný uživatel19. března 2022

Kvalitní materiál a zpracování.

Varianta Rose Crystal
Registrovaný uživatel3. února 2022

perfektně padne když mobil položím zády na stůl, jsou chráněny čočky fotoaparátů před poškrábáním (čočky se nedotýkají stolu), a když mobil položím displejem na stůl, tak se displej nepoškrábe (okraje krytu jsem předsunuté, takže se displej nedotýká stolu) vypadá hezky

na zadní straně krytu zůstávají otisky od prstů, ale to jsem trochu čekal

výborný kryt, doporučuji