Krmivo pro kočku Recenze Specific F/C-IN-W Intensive Support 7x95 g

Recenze Specific F/C-IN-W Intensive Support 7x95 g

Vysoce stravitelné složky zajišťuji optimální příjem živin při sníženém trávení a jsou proto ideální pro období začátku příjmu krmiva a pro rekonvalescenci. Vysoké hladiny energie, tuku, bílkovin a dalších nezbytných živin podporují obnovu příjmu krmiva a umožní příjem menšího množství krmiva, což je výhoda pro psy a kočky s vyššími nároky a / nebo sníženým příjmem potravy. Obsahuje…

alíček1. dubna 2025

výborný a velmi chutný produkt, kočka potřebovala něco kvalitního po zákroku na veterině (byla napadena a škaredě pokousána zlým psem), moc jí pomohl tento produkt k rekonvalescenci, moc děkuje celá naše rodina

Registrovaný uživatel29. července 2023

Naše fenka je po operaci zánětu dělohy a odebrání vaječníků. Má 9 let a těžko se vyrovnávala s narkózou a následním trávením je také problém. Nežrala ani granule, ani maso a když už něco snědla, tak zvracela. Antibiotik měla nespočítaně. Tento produkt mi byl doporučen veterinářkou pro sklidnění trávení s podporou omega 3 mastné kyseliny. Pomalu postupujeme k vítězství.

Registrovaný uživatel11. března 2023

chutná.

pejsovi vhovuje

Registrovaný uživatel29. května 2022

Velmi kvalitní výrobek.Jeden z mála co se mi podařilo do pejska po rekonvalescenci dostat. Děkuji.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Chutné , rychle pomáhá dostat zvíře do formy

Za nás žádné

Registrovaný uživatel10. ledna 2022