RC model ostatní Recenze Sparkys IR ROBOPES

Recenze Sparkys IR ROBOPES

Tento inteligentní robotický pes nabízí nepřeberné množství funkcí. Zvládá pohyby vpřed, vzad, otáčení doleva i doprava, zpěv, tanec, výuku, a dokonce má i encyklopedické znalosti. Díky inteligentní imitaci a hlasovým příkazům je tento zábavný a vědecky programovatelný pes vždy připravený bavit a vzdělávat vaše děti.

Registrovaný uživatel4. prosince 2025

super pejsek

dur.iva22. ledna 2025

Vnukovi se libí

pinkytom708. ledna 2025

Cena a využití.

Nabíjení baterie je komplikované. Na hračce by měl být konektor pro nabíjení bez nutnosti komplikované demontáže.

Martina Ovesná7. ledna 2025

Nefunkční již od zakoupení

Robopes zakoupen jako dárek k Vánocům, bohužel od rozbalení se hračka nespárovala s ovládáním a nefungovala. Nepomohlo nic, takže se šlo reklamovat. Za nás velké zklamání, bylo to letošní největší přání od Ježíška našeho syna.

jiri1. ledna 2025

zajímavé pro děti

při nabíjení je nutné baterii vyjmout a konektor při opětném vkládání je hodně špatně umístěný

zdenek1. ledna 2025

Jednalo se o darek - zatim spokojenost

Registrovaný uživatel31. prosince 2024

Bohužel nefunguje. Dálkový ovladač bliká a pes po zapnutí jen udělá uvítací zvuk. Jako by nekomunikoval ovladač a pes mezi sebou. Ještě, že to nebyl jediný dárek pod stromečkem jinak si to zklamání dítěte ani nechci představovat... Hned po novém roce budeme reklamovat.

glosova.misa25. prosince 2024

Včera dostala dcera pod stromeček a je nadšena.I my dospělí jsme se s ním zasmáli.

Hračku doporučuji.Zábavná a rozvíjí děti.

jar.krupicova6. prosince 2024

překvapila mne variabilita pohybů pejska, zároveň vypadá roztomile