Bazénová chemie Recenze SparklyPOOL Stabilizátor tvrdosti 5 l

Recenze SparklyPOOL Stabilizátor tvrdosti 5 l

Přípravek pro snížení tvrdosti vody. Brání tvorbě usazenin, brání tvorbě zákalu vody. Vhodný pro všechny typy bazénů. Stabilizátor tvrdosti je vysoce účinný tekutý přípravek určený k snížení tvrdosti bazénové vody, způsobené především zvýšeným obsahem vápenatých a hořečnatých solí (vodní kámen), stejně tak i zvýšeným obsahem železa a manganu (tvořící zákaly) ve vodě použité k napuštění bazénu, ať…
Porovnat ceny 559 Kč

abecaver20. června 2025

Cena/kvalita = nejlepší

martin.bures11. června 2024

Dle návodu a zřejmě dost vysoké tvrdosti vody ze studny, se voda zbarvila do bíla. Opět dle návodu jsem nechal týden působit a pak použil vločkovač. Ani po pár dnech nebylo znát, že by zákal klesal ke dnu. Při pokusu o vysátí ode dna mimo bazén jsem to akorát znovu rozvířil, protože skrz "mléko" nebylo nic vidět a poslepu se to vysávat nedá. Po dalších asi 14 dnech jsem to vzdal, bazén komplet vypustil a smířil se s tím, že mám vodu tvrdší, než Chuck Noris kdy byl.

pavel.papa8. dubna 2024

Asi jsem dal málo, protože se ukazatel tvrdosti nijak neprojevil. Mám 50 m3 bazén, který napouštím ze své studny. Asi budu muset přiobjednat.

penickajanicka28. března 2024

levný,kvalitní,do bazenu

Registrovaný uživatel3. září 2022

máme velice tvrdou vodu, na přípravek voda reaguje okamžitě, používáme vždy při dopouštění vody do vířivky.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

funguje použil poprvé

chvíli to trvá, než se voda srovná

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

internet

ještě jsem ho nezkoušela

Registrovaný uživatel26. července 2022

Krásně to v zbaví vodu vápníku.

Problém jak dostat jemný vápník ze dna bazénu

Registrovaný uživatel17. července 2022

Funguje spolehlivě