Španělský jazyk Recenze Španělština pro samouky a věčné začátečníky - Ludmila Mlýnková, Olga Macíková [ES/CS] (2022, brožovaná) + mp3

Publikace obsahuje 20 lekcí, které tvoří moduly po 4 lekcích, každá pátá lekce je opakovací. Lekce začínají moderními a autentickými krátkými texty, které jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. Pak následuje oddíl Frazeologie, věnovaný obtížnějším frázím z výchozího textu, dále naleznete výklad gramatiky. Jazykový koutek upozorňuje na konstrukce a vazby, které českým studentům dělají…

Registrovaný uživatel2. září 2024

Učebnice je přehledná.

Stále jsem neobdržela informaci, kde najdu nahrávku, která má být součástí učebnice.

Učebnici doporučuji.

iva.slegrova17. dubna 2024

Vyhovuje mi rozvržení gramatiky, cvičení a textů. Knihu jsem si vybrala, protože pro učení potřebuji "papír" Využívám ji ě až 3x týdně.

Registrovaný uživatel17. září 2022

Krásná učebnice, skvělý projekt, ze kterého je radost se učit. Učivo navazuje plynule, je vidět, že si na formě jak učit efektivně a zároveň zábavně, dali tvůrci záležet. Zároveň je i krásně graficky a obrazově zpracovaná. V dnešní době recyklovaných knih se slabým tiskem bez jakékoliv úpravy se jedná o výjimečnou publikaci. Mám i angličtinu a ruštinu z této řady a doporučuji všechny. Krásná práce !!!

Super, super, super!!!