Vzduchovka Recenze SPA Artemis LP400

Recenze SPA Artemis LP400

SPA Artemis LP400 je jednoranná PCP pistole s vlastní integrovanou pumpičkou a pístem v designu klonu pistole Colt. Pro výstřel je zapotřebí 1x odklopit a přiklopit závěr pistole. Tento model se nechal inspirovat slavnou pistolí Colt 1911. Výhodou systému PCA jsou nulové náklady na pohon pistole a zároveň nulový zpětný ráz při výstřelu.
Porovnat ceny 1 990 Kč

4 recenze

Havlovicky13. srpna 2025

Podobá se originálu, ráže 5,5 je je vyhovující na střelbu do papírového terče, sklopných figurek i případně plastové láhve. Výkon je úměrný ceně produktu. Jsem vcelku spokojen. Jen se mi, jelikož mám silnější prsty, hůře nabíjí ale vyřešil jsem to malým kolíčkem na prádlo kterým si vypomáhám.

Je o něco větší než originál a musí se najít volnější kožené pouzdro než na origo 1911 pokud ji chcete mít v pouzdru.

Splnila mé očekávání a hlavně můžu si sedět na zahradě a vesele trénovat střelbu aniž na mne nějaký uvědomělý občan zavolá zásahovku.

Varianta 5,5 mm