Hydrovak Recenze Source 2031160200

Recenze Source 2031160200

Redukce značky Source promění téměř každou lahev na efektivní hydratační systém. Tato redukce je v podstatě nastavitelná hadička se 4 adaptéry. Součástí je i Helix Bite Valve a Dirt Shield. Tato redukce je vhodná pro lahve s hrdlem o průměru 26, 29, 63 mm.

zuzana.hermanova29. srpna 2025

velká variabilita nástavců, které dobře sedí na lahve, praktičnost

v hadičce se drží voda po umývání, ale zatím to ničemu nevadí

petr.mrzilek25. července 2025

Kompatibilita na PET lahve.

Již používám léta na PET lahve a spokojenost. Když jsem na systému měl defekt, tak PETu zavřete víčkem a jedete dál ;-)

Klára3. listopadu 2024

Násadu na láhev jsem si zvolila, protože je za mě praktičtější než camelbag, protože na první dobrou vidím, kolik vody mi zbývá. Navíc je kompatibilní s jakoukoli velikostí láhve a se 3 typy uzávěrů. Oceňuji také kryt na náústek, takže se mi nezašpiní, když sundám batoh na zem.

Déle vysychá, ale pořád lepší než camelbag.

lpapadamaki21. října 2024

Lehce našroubuji na PET láhev. (Další víčka s větším průměrem jsem zatím nevyužila). Snadná manipulace a fajn savička s krytkou.

Krakonoš 1215. října 2024

- Univerzálnost - díky několika v balení dodávaným redukcím na různě široká hrdla lahví lze vedle Nalgene lahví použít na takřka jakoukoli petlahev; - Skladnost; - Odolnost; - Nízká hmotnost; - Neprotéká; - Jednoduché čištění - oproti připojení ke klasickému hydrovaku odpadá potřeba čištění a vysoušení hydrovaku; - Vytahnutelná vnitřní hadička dosáhne na dno každé použité lahve i o objemu 2l; - Praktická plastová krytka silikonového náústku chrání proti prachu a nečistotám v situaci, kdy jde batoh ze zad na zem.

Vzhledem k jednoduchosti produktu by cena mohla být nižší.

Zajímavá jednoduchá, spolehlivá a skladná alternativa k běžnému kompletu standartních hydropaků, která najde uplatnění nejen u sportovců a outdooráků ale i u cestovatelů v klimatických podmínkách neklesajících dlouhodobě pod bod mrazu. (vyzkoušeno při vícedenním výstupu na nejvyšší horu Vysokého Atlasu v Maroku)

Registrovaný uživatel31. srpna 2024

Jednoduché a velmi funkční řešení, když nechci používat vak na vodu a dávám přednost minerálce v pet lahvi.