Turistický vařič Recenze Soto Windmaster Stove with 4Flex

Recenze Soto Windmaster Stove with 4Flex

Precizně propracovány plynový vařič Soto WindMaster OD-1RX vyvinutý do nepříznivých klimatických podmínek osazený již ověřeným mikroregulátorem. Výborná stabilita hrnce je zaručena nasazovacímí 4-ramenými podpěrami. Hořák vařiče je chráněn okrajovým lemem, který spolu s velmi nízko položenými výměnými podpěrami hořáku nedává prosto ke stržení plamene nepříznivými klimatickými podmínkami.…

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Malí, skladný a lehký. Konstrukce na hořáku dobře drží a dá se úplně sundat to se muže hodit.

Člověk si musí dávat pozor aby konstrukci neztratil. (Použil jsem na to starý pytlík od brýlí kam jsem dal i křesadlo kdyby to vzdalo zapalování.)

Jeli jsme do Himalájí a sháněli jsme malý skladný vařič. Bál jsem se trochu nasazovací konstrukce. Vařič sloužil měsíc v tahu denně. Spálili jsme na něm několik pulkilovek zimní směsi. A jede a škrtá bez problémů. Nebyl jsem si jist tenkou konstrukcí která je nasazovací do hořáku, ale žádný problém nenastal. Jen člověk nesmí pospíchat a chtít konstrukci sundat hned. Naopak při některých improvizacích se fajn že konstrukce se muže úplně sundat. Vařič i s konstrukcí a křesadlem jsem nosil v batohu v pytlíku od brýlí. Vždy tam kam se vešel. Za celou dobu se mu nic nestalo a ani konstrukci. Je lehký malý a dá se s konstrukcí dobře složit do sebe tak že zabírá minimum místa. Konstrukce se složí a nasadí podél trubičky nad škrtátko a potom se zaklopí ovládání ventilu.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

má rád kvalitní japonské výrobky; výborné zpracování a funkčnost používám ho každý den místo rychlovarné konvice

zatím naprostá spokojenost

Registrovaný uživatel14. května 2022

lehky, skladny varic, kvalitni zpracovani (JPN), zatim otestovan jen doma, predpokladam, ze na treku to bude stejne ;-)

Registrovaný uživatel18. srpna 2020

regulátor tlaku, výkon ve větru

Nepasuje na každou kartušy trn nestačí otevřít ventil