Recenze Soratinex Dr. Michaels Sada na lupénku

Nový revoluční přípravek na lupénku. Sada přípravků má zklidňující a protizánětlivé účinky a velmi příznivě ovlivňuje psoriatickou pokožku. Obsahuje čistící gel 200 ml, tělový olej 200 ml a mast 50 g.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sada na lupénku Soratinex Dr. Michaels má podle recenzí rychlý a účinný účinek na léčbu lupénky, ale u některých uživatelů může po delším používání ztratit účinek. Zákazníci oceňují její účinnost, ale upozorňují na malé balení krému v základní sadě. Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají rychlé zlepšení, ale je třeba zvážit velikost balení a individuální reakci na přípravek.

• Rychlý účinek při léčbě lupénky
  • Účinný produkt s viditelným zlepšením stavu
  • Zlepšení stavu již po několika aplikacích
  • Nejlepší prostředek na lupénku podle některých uživatelů
  • Skvělý a účinný produkt
  • Po letech používání může ztratit účinek
  • U některých uživatelů došlo ke zhoršení stavu
  • Malé balení krému v základní sadě
  • Krém se rychle spotřebovává
  • Nejsou hrazeny zdravotní pojišťovnou

machovec.mil22. května 2026

Po týdnu používání mi lupenka téměř zmizela. Moc děkuji a doporucuju

Lusy 15929. října 2023

Za mne rozhodne ne, po týdnu používáni velké zhoršení. Malá sada vydrží strašně krátce, 50 g krému je opravdu málo, gel a olej vydrží dlouho, ale krém je na chvilku a rozhodne to nepomáhá, tak jak se všude píše.

Vyhozené peníze

Registrovaný uživatel2. dubna 2023

Skvělý, účinný produkt

Registrovaný uživatel7. prosince 2022

Kdysi mi velmi pomohl

Po letech už nemá žádný účinek,což mě velmi mrzí

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

rychlý účinek již po několika aplikacích, z prostředků, které jsem na léčbu lupénky vyzkoušela je bezkonkurenční, mohu jedině doporučit, uvažuji o tom, že si krém ze sady dokoupím ještě samostatně

nevidím žádné, snad jen by možná bylo vhodnější nabízet v sadě s gelem a olejem větší balení krému než je 50 g (nebo eventuálně dva kelímky), protože při doporučené aplikaci jsem ho na rozdíl od gelu a oleje již téměř vypotřebovala. A také je mi trochu líto, že přípravek (alespoň z části) nehradí zdravotní pojišťovna.

musím trochu poopravit svoje předchozí hodnocení ohledně "záporů" , následně jsem zjistila, že lze objednat "střední" sadu, která obsahuje dvě balení krému a je tak vhodnější a i cenově výhodnější

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Zatím nejlepší prostředek na lupénku jaký jsem použil.

Jednoznačně doporučuji..

Registrovaný uživatel16. srpna 2021