Pádlo všude, kam se člověk podívá. Poohlížíte se po telefonu, který nabízí nejmodernější hardware, vysoký výkon, ale nevypadá na první pohled jako plácačka na hmyz? Sony Xperia Z5 Compact bude chtít zuby nehty dokázat, že je přesně pro vás. Povede se jí to? Hlavní prim v případě telefonu Sony Xperia Z5 Compact hraje jednoznačně velikost. Jaký jiný telefon vám nabídne špičku současného trhu a přitom displej s úhlopříčkou 4,6? Designem se letošní Xperie příliš neblýskly, vyvažuje to ale nový materiál na zádech, kvalitní provedení a voděodolná konstrukce IP68. Tloušťka 8,9 mm nevypadá na papíře nikterak hrůzostrašně, opticky je to ale o poznání horší.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Sony Xperia Z5 Compact Single SIM (E5823)
Výrobci se předhání ve funkční výbavě, ceně, designu a použitých materiálech, ovšem úhlopříčka displeje pod 5 palců jako by neexistovala. Modelová řada Xperia Compact od Sony je posledním zástupcem smartphonů s Androidem, které hravě schováte do kapsy a zároveň nepřijdete o žádnou důležitou vlastnost dnešních TOP smartphonů. Nejnovější generaci jsme podrobili našemu testu.
Více naHodnocení: 80%
já jsem spokojený,super výbava a není to pádlo
23Mp fotoapárat je vtip jo vlastně čím víc pruhů tím víc adidas
Jen nevím kdo tam napsal že jeho přednosi pocítíme na vlastní kůži z5c je na rozdíl od z5 celé z plastu
Z5 je docela dobrý telefon ,pro lidi kteří chtějí dnes výkonný a menší telefon je ideální.