Mobilní telefon Recenze Sony Xperia XA2 Dual SIM (H4113)

Recenze Sony Xperia XA2 Dual SIM (H4113)

Výkonný smartphone s 23 MPx fotoaparátem a bezrámečkovým designem, který skvěle padne do ruky. Xperia XA2 využívá mobilní platformu Qualcomm Snapdragon 630 pro naprosto plynulý a bleskurychlý výkon. Fotoaparát Telefon zaujme svým kvalitním fotoaparátem s rozlišením 23MPx a snímačem Exmor RS s citlivostí ISO 12800, zaručující ostré a jasné snímky i za slabého osvětlení. Přední širokoúhlý…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 68 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Xperia XA2 Ultra je svižný smartphone s prostorným displejem a dobrým fotoaparátem. Potěší také duální selfie kamera s širokoúhlým záběrem a přisvětlovací diodou.

Více na SMARTmania.cz

absence voděodolnosti

chybí filtr modrého světla

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Nová Sony Xperia XA2 oživuje střední třídu u japonského výrobce, ale jen částečně. Tentokrát vsází na celokovové tělo, jemnější displej, výkonnější procesor od Qualcommu, či baterii s větší kapacitou. Ke zmenšení rámečků kolem displeje se však Sony stále neodhodlalo.

Více na
Registrovaný uživatel10. října 2019

dcera je spokojená

druhá jen závidí

Varianta 32 GB stříbrný
Registrovaný uživatel12. září 2019

S tímto telefonem jsem velice spokojen

Varianta 32 GB modrý
Registrovaný uživatel14. června 2019

-nádherný vzhled, úžasná barva, - sony xperia mám již 3 model, bohužel tento vracím ihned po doručení domů.

telefon jsem kupovala z důvodu, že jsem na telefony sony xperia zvyklá a kromě designu a rozložení menu pro mě sony telefony představovaly vždy největší výhodu v možnosti 2 samostatných slotů pro sim karty + další extra slot na micro sd paměťovou kartu. Tento dual sim to neumí. A nepovedlo se mi to v běžných popisech telefonu před koupí najít. Stará Sony Xperia XA i novější XA1 to uměly. Bohužel u XA2 to již výrobce zrušil. Je to pro mě důvod telefon vrátit a začít s hledáním nového zase nanovo...

Nedoporučuji pro ty, kdo potřebují dual sim + samostatný slot na microsd paměťovou kartu. Tento Sony Xperia XA2 dual sim to již neumí. Ač u předchůdců to bylo zvykem. Pro ostatní zájemce myslím, že je moc krásný, slušně vybavený, úzký a umí spoustu věcí. Škoda přeškoda.

Varianta 32 GB modrý
Registrovaný uživatel28. ledna 2019

Žadný sem zatím nenašel proti klady hm nej sem znalec přes telefonů ale prostě semi libí mato prostě asi oneco víc věcí.

Nění odolní proti prachu ani proti vodě tomně mrzí přece sony je prostě značka a eště dnesní době cose týče kvality telefonu sem spokojen.

Co pak bych tomu dodal na závěr vše sem asi řekl předtím tyma otázkama ale pokut se vám ten telefon libí tak siho kupte ale to záleží jen na každém z nás jaký telefon se jim libí. Pozdravem pavel.