Recenze Sony Xperia L4

Nový rozměr zážitků vám přináší displej 21:9 telefonu Sony Xperia L4. Navíc v elegantním designu, který dokonale padne do ruky. Bavte se na velké obrazovce, využívejte osvědčené technologie fotoaparátů Sony a samozřejmě si užijete i rychlost sítí LTE. Xperia L4 představuje solidní telefon nižší střední třídy ve stylovém designu Sony.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sony Xperia L4 zaujme hranatým designem a pohodlným držením, ale má omezení v rychlosti odezvy a správě zpráv. Pro uživatele, kteří preferují elegantní vzhled a lehkou konstrukci, může být vhodnou volbou, pokud nekladou vysoké nároky na výkon při hraní her.

• Hranatý design s ostrými rohy působí elegantně
  • Pohodlný do ruky
  • Lehký a tenký
  • Pomalá odezva při spouštění her
  • Omezené možnosti správy zpráv (nemožnost smazat jednotlivé zprávy nebo je přeposlat)

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

V pořadí již čtvrtá generace řady Xperia L od Sony přináší podlouhlý design s 6,2" displejem, trojitým fotoaparátem a podporou rychlého nabíjení. Jak si vedl v současnosti nejlevnější telefon od Sony v našem testu?

Více na Mobilenet

včetně ultraširokoúhlého objektivu

slušná výdrž

velký displej s notifikační diodou

kvalitní zpracování

podpora 18W nabíjení

starší Android 9 Pie

slabší výkon

maximální svítivost by mohla být vyšší

rozdělená čtečka otisků prstů a vypínací tlačítko

Registrovaný uživatel13. června 2021

Lehký, tenký

Registrovaný uživatel10. května 2021

Pohodlný do ruky, uživatelsky příjemný

Pomalá odezva. U některých her trvá dyl než se nahraje grafika. U předchozího sony tyto problémy nebyli. Jinak ok.

Registrovaný uživatel15. února 2021

Jsem na sony už zvyklí

Registrovaný uživatel1. února 2021

Nejde smazat jen jedna zpráva, buď všechny najednou nebo nic. Nejde ani zpráva přeposlat na jiné číslo.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2020

Veškeré

Maximální

Registrovaný uživatel14. května 2020

Vynikající po Všech stránkách ,hlavně není do kulata má ostré rohy což působí velmi elegantně,zaoblený telefony do kulata se mi nelíbí působí to na mě staře,nevkusně.

Spokojenost elektricky i vzhledově mám rád hranaté věci,já do kulata moc nemusím ale to je věc každého,vždy vybírám telefony s ostrými rohy,za mě spokojenost a mám dojem že za přístupný ceny ostrý rohy dělá většinou SONY,dík Viktor