Mobilní telefon Recenze Sony Xperia 10 II

Recenze Sony Xperia 10 II

Elegantní 6" telefon Sony Xperia 10 II se může pochlubit nejen precizním zpracováním a skvělým padnutím do ruky, ale také voděodolností podle standardu IP65/68. Nabízí nový rozměr zážitků díky výkonnému osmijádrovému procesoru Qulacomm Snapdragon 665 a trojitému fotoaparátu s hlavním objektivem v rozlišení 12 Mpx. Klíčové vlastnosti - 6" širokoúhlý displej v poměru 21:9 - osmijádrový procesor…

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Vždycky jakmile vytáhnu nějakou dražší Xperii z krabičky, jsem nadšený. Telefony působí vždy v ruce skvěle a mám z nich parádní pocit. Jsem nadšený, že můžu něco tak unikátního zase testovat a proto jsem se s radostí vrhnul na Xperii 10 Mark II, která mě ve lecčems potěšila a zároveň i zklamala. Konstrukce a zpracováníKdyž jsem telefon poprvé držel v ruce, byl jsem nadšený. Pár lidí mi naopak ...

Více na Techarena
Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Sony má letos velmi zajímavé želízko ve střední třídě. Nová Xperia 10 II sice nebude bořit výkonnostní žebříčky, ale sází na to, co by uživatelé mohli skutečně ocenit. Třeba na originální vzhled, kvalitní displej, zvýšenou odolnost nebo fotoaparáty, mezi kterými nechybí dokonce ani teleobjektiv. Za necelých 10 tisíc korun tak vypadá velmi nadějně.

Více na Mobilenet

zvýšená odolnost (IP68)

originální vzhled

skvěle padne do ruky

výborně fungující čtečka otisků prstů

kvalitní OLED displej

jen průměrný procesor

horší kvalita ultraširokoúhlého fotoaparátu

postrádá optickou stabilizaci obrazu

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Baterie vydrží i 1,5 dne Padne parádně do ruky Zpomalení videa využívám často Pěknej disajn

Čekal jsem o něco malinko lepší fotky

Varianta 128 GB bílý
Registrovaný uživatel16. března 2021

Diky odolnosti v dešti. Větru a sněžení. Odolné sklo proti pádu. To jsem ani netušil když jsem ho kupoval. Kvalitní foťák a to velmi. Nezpozduje se. Baterie vydrží dávám 5 hvězd.

V krabici od výrobce mi scházel ochrany obal na telefon. Jinak jsem na nic nepřišel,

Oproti jinym znackam je telefon lehký, odolný ,skvele se drží, ovladatelnost perfektní. Přehled menu výborný. Jen mě mrzí že jsem si ho nevšiml dřív. Možná asi proto te nemá reklamu jako Samsung a telefon xaomi t10 128gb.pro . A jako bonus Redmi 9 2020. Tzv vlajková loď xaomi. Fuj . Ale diky tomu mam tento Sony xperia 10 ||. To je zase ma vlajková lod, Ja Zapoměl dodat . Nepotrebuje reklamu . A ani bych muji nedělal aby zůstali další model značky zůstal stejne kvalitní.

Registrovaný uživatel7. února 2021

Tento model Sony jsem si cíleně vybírala : - voděodolnost - s klidným svědomím používám i v koupelně plné páry při koupeli - je užší - skvěle padne do ruky a tak můžu i jen palcem ovládat dotykový displej - i bez silikonového obalu neklouže v ruce a skvěle se s ním manipuluje - je možno použít boční snímač na displeji a vše se zmenší na ovládání jednou rukou - občas toto potřebuju - možnost rozdělení obrazovky na dvě nad sebou - možno poslouchat nějaké video a přitom třeba odepsat na smsku...apod.

- ještě to moc neumím s fotoaparátem, ale učím se - lépe zaostří po ťuknutí na displej - asi chce tento impuls - což se ale dá naučit. Má ještě různé funkce, které musím nastudovat, ať můžu foťák využít ve všem.

S mobilem jsem moc spokojená, užívám si všeho, co má jiného proti běžným modelům od jiných firem. Je to bílý elegantní fešák, jsem ráda, že jsem do něj investovala. Ta voděodolnost je vážně úlevná - nemusím se obávat, když mi na mobil stříkne voda nebo ho použiju v dešti - super.

Varianta 128 GB bílý
Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Měl jsem telefon SONY již dříve, proto jsem se rozhodl pořídit náhradou za něj opět SONY Xperia.

Asi po 14 dnech používání se začal chovat nestandardně. Náhle se vypínal, neviděl WiFi sítě, nešel odemkknout ze zamknuté obrazovny a řada takových "drobností", které v podstatě znemožňují jeho užívání

Telefon budu reklamovat.

petrpodzim19. června 2020