Objektiv Recenze Sony FE 20 mm f/1.8 G

Recenze Sony FE 20 mm f/1.8 G

Ultraširokoúhlý objektiv řady G s pevnou ohniskovou vzdáleností 20 mm disponuje rychlým a přesným ostřením, utěsněním proti prachu a vlhkosti a perfektní ovladatelností. Antireflexní nanokrystalová vrstva zabrání odleskům a stínovým obrazům. Důmyslná optická konstrukce objektivu řady G, který váží 373 gramů, zahrnuje dva prvky AA.

2 recenze

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Barevně srovnatelný s objektivy řady GM Bezchybné tiché ostrení Dostatečná světelnost Ostrý až do krajů snímků Cena - v porovnání s cenou GM řady

Více plastová než pevná skla řady GM co mám

20mm objektivy mám rád od záčátku co fotím a nová 20 se Sony vážně povedla. Nevidím moc lepších možností do čeho jinýho jít. Jediná drobná výtka je, že objektiv působí víc plastově než dalíš GM skla. Nejvíc je to znát na clonovým kroužku. Pro někoho je váha možná velký plus, mě osobně bych nějakých 100gr navíc nijak neomezovalo.