Digitální kompakt Recenze Sony CyberShot DSC-HX60

Recenze Sony CyberShot DSC-HX60

Ultrazoomový fotoaparát Sony CyberShot DSC-HX60 s podporou bezdrátového sdílení dat je určen pro širokoškálu uživatelů, jímž poskytuje vše co potřebují. Počínaje širokoúhlým objektivem s velkým 30× násobným přiblížením, 20,4Mpx snímač, 3,0" LCD monitor s vysokým rozlišením, videem v Full HD kvalitě a mnoha funkčními režimy.

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Malý, rychlý a výkonný – to je charakteristika kompaktu, který je nabízen coby nejmenší ultrazoom současné doby. Má svého příbuzného WX500, který ale nemá elektronický hledáček. Čip je CMOS s předním osvitem velký 1/2.3" (6.17 x 4.55 mm) s 18 megapixely efektivně (4896 x 3672 a menší).

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Nový kapesní ultrazoom Sony Cyber-shot HX60 a HX60V Nový kapesní ultrazoom Sony Cyber-shot HX60 a HX60V14.2.2014, Milan Šurkala, aktualitaDalší novinkou ve výrobním programu značky Sony jsou kapesní ultrazoomy Cyber-shot HX60 a HX60V. Mají známý 20MPx Exmor R CMOS snímač a objektiv s 30× optickým zoomem. Nechybí ani Wi-Fi a GPS u HX60V.

Více na
Registrovaný uživatel21. září 2021

Odpovídá recenzím.

Starši design.

Registrovaný uživatel8. března 2021

Malý kompaktní do kapsy, zvolil jsem jen pro 30x zoom a poměr cena a výkon. Mám už třetí podobný stejné velikosti, ale jiné značky.

Nevýhoda-nevhodně umístěné červené tlačítko,,Movie" na video, které se často nechtěně zapne!!, ale tlačítko na vysunutí blesku je problém zmáčknout, aby se vysunul blesk. Samotná konstrukce blesku je pofiderní.

Jsem zklamaný tím častým nechtěně zmáčknutým tlačítkem videa a tlačítko blesku se nevhodně ovládá a proto bych tento typ nedoporučil.

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

kovové tělo, vypadá robustně a odolně, fantastický optický zoom

zatím jsme nenašli

Registrovaný uživatel4. září 2018