Malý, rychlý a výkonný – to je charakteristika kompaktu, který je nabízen coby nejmenší ultrazoom současné doby. Má svého příbuzného WX500, který ale nemá elektronický hledáček. Čip je CMOS s předním osvitem velký 1/2.3" (6.17 x 4.55 mm) s 18 megapixely efektivně (4896 x 3672 a menší).
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Sony CyberShot DSC-HX60
Nový kapesní ultrazoom Sony Cyber-shot HX60 a HX60V Nový kapesní ultrazoom Sony Cyber-shot HX60 a HX60V14.2.2014, Milan Šurkala, aktualitaDalší novinkou ve výrobním programu značky Sony jsou kapesní ultrazoomy Cyber-shot HX60 a HX60V. Mají známý 20MPx Exmor R CMOS snímač a objektiv s 30× optickým zoomem. Nechybí ani Wi-Fi a GPS u HX60V.
Více naHodnocení: 100%
Odpovídá recenzím.
Starši design.
Malý kompaktní do kapsy, zvolil jsem jen pro 30x zoom a poměr cena a výkon. Mám už třetí podobný stejné velikosti, ale jiné značky.
Nevýhoda-nevhodně umístěné červené tlačítko,,Movie" na video, které se často nechtěně zapne!!, ale tlačítko na vysunutí blesku je problém zmáčknout, aby se vysunul blesk. Samotná konstrukce blesku je pofiderní.
Jsem zklamaný tím častým nechtěně zmáčknutým tlačítkem videa a tlačítko blesku se nevhodně ovládá a proto bych tento typ nedoporučil.
kovové tělo, vypadá robustně a odolně, fantastický optický zoom
zatím jsme nenašli
Má manuální funkce.