Nádherný obraz, prostorový zvuk.
Je to již několikátý televizor Sony a vždy spokojenost.
trochu vyšší cena

Nádherný obraz, prostorový zvuk.
Je to již několikátý televizor Sony a vždy spokojenost.
trochu vyšší cena
obraz, Android, kvalita provedeni
zvuk
Subjektivně lepší barvy a ostrost.
Software z mého hlediska katastrofa!
Software nedostatky nejdou třídit programy není vypnutí bez nastavování dlouho trvá přepnutí obrazovka ukazuje nepotřebné údaje při pohybu v menu pípá nejde vypnout je toho více proti modelu 2024
.je toho hodně!!!
Prozatím nastavuji zkouším vypadá dobře
Oproti QLED daleko hezčí obraz. Na předchozí TV odešlo po 4 letech podsvícení a v opravně čekají pátý měsíc na náhradní dil od LG...super podpora! Doufám, že je Sony solidnější.
Chtělo by to lepší návod pro "začátečníky"
Výborný obraz, zvuk, google TV, rozměry.
Sony je má oblíbená značka, pěkný design, kvalitní produkty...
Super barvy, rozlišení.
Již mám zkušenosti,spokojenost s televizí Sony Bravia
Obraz
Ještě se s TV seznamují.Na hodnocení je ještě brzy.
výborný obraz i zvuk, jednoduché ovládání, nic se nemusí nastavovat, jenom se na začátku jednou projede úvodní menu a je hotovo, menu je v českém jazyce
podrobný návod je pouze na webu, ale vlastně ani není potřeba, přibalen je pouze návod jak přišroubovat podstavec a zapojit šňůry
chtěl jsem nový tv, a opět značku Sony, moderní technologii OLED, toto byl nejmenší typ, kvalita zatím vynikající
Skvělý obraz
Výborná integrace s dalšími produkty Sony, jako je soundbar, reproduktor na krk apod
Ještě jsem nepřišel na to, jak si upravit domovskou obrazovku dle svých potřeb a možná to ani nejde, ale to je spíš chyba OS
Zvuk ze samotné TV za moc nestojí (soundbar ho posouvá do jiné dimenze)
Je to jednoduché, naše elektronika kromě audio zesilovače má logo SONY.
Televize má výborný zvuk. Co se týče obrazu - vysoce kvalitní. Mějte hezký den Roman Pospíšil
Vždy lze hledat zápory - já je nenašel.
Děkuji firmě SONY a klidně bych si připlatil, pokud by tam bylo napsáno " MADE IN JAPAN" a to i v oblasti fotoaparátů.