Televizor Recenze Sony 48" OLED (KE48A9BAEP)

Recenze Sony 48" OLED (KE48A9BAEP)

Díky mimořádně tenkému rámečku se budete moci soustředit na obrazovku a užít si pohlcující zážitek. Tento televizor díky své kompaktní velikosti, tenkému provedení a jednoduchému designu One Slate harmonicky zapadne do vašeho obývacího pokoje. Díky rozšíření barevného spektra dokáží displeje Triluminos vybavené procesory X1 reprodukovat více barev než běžné televizory. Analyzují a zpracovávají…

Registrovaný uživatel29. května 2022

Vynikajici obraz a ovladani.

Nenasel jse

Doporucuji ke koupi.

Registrovaný uživatel23. května 2022

Chtěli jsme televizi do menší místnosti s kvalitním obrazem a schopností získávat obsah přes wifi. Pro SONY hovořilo renomé značky a recenze na internetu. Zatím jsme spokojeni - hlasové ovládání zvládá češtinu při hledání na Youtube, obraz je skvělý, černá je černá. Spolupráce s receiverem Marantz funguje bezchybně.

Žádné nedostatky jsme zatím nezaznamenali, jen se trochu obáváme možného vypálení pixel, omezili jsme sledování zpravodajských kanálů, ale to je spíš klad!

Úplná spokojenost bude až bude televize bez poruch fungovat aspoň deset let.

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Televizory SONY používám už 30 let, proto jsem zvolil znovu tuto značku.Připlatil jsem si kalibraci orazu + celkové nastavení. Doma jsem jen dokončil setřídění kanálů a připojení k síti. S ovládáním jsem spokojen. Výborné zpracování, hlavně čelního panelu, který se výborně čistí a na první pohled vypadá jako by byl ze skla. Vynikající obraz i zvuk. Kvalita obrazu i při sledování z boku se nemění, pozorovací úhel je úžasný. Je to prostě OLED panel. Používáme ji doma teprve týden, ale jsme spokojeni.

Nedostatky žádné

Koupi OLED TV SONY doporučuji, i když je o něco dražší než LED TV.

Registrovaný uživatel14. března 2022

Výborný obraz

Nepřehledné řízení a spouštění satelitních programů

Registrovaný uživatel5. února 2022

Sony ukazuje nadále vysokou kvalitu, resp. obraz, zvuk, android prostředí, vzhled, funkce, vybavení, perfektní, plně dostačující, maximální spokojenost

využili jsme cenové nabídky Sony center na tento model, za sníženou cenu šlo o výbornou koupi.

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

Perfektní obraz a zvuk Rozumná cena Rychlý OS / android

Dálkové ovládání ne některých android app nefunguje...např. klient EUROSPORTu - nutno mít k obsluhu SW klávesnici Po mé koupi navýšena cena dle alzy v rámci moderního trendu 'zdražování' přestože CZK posiluje a jedná se v tomto případě o model 2020 - nepříliš seriózní od EW

Jinak spokojenost...splnila očekávání

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Velmi ostrý a plynulý obraz. TV má obrovskou škálu barev a odstínů, jakou jsem zatím u žádné TV OLED a QLED nezaregistroval. Doporučuji používat režim obrazu Standard, má nejvyrovnanější zobrazení kontrastu při všech druzích záběru. Bezkonkurenčně čistý srozumitelný zvuk vycházející dopředu přímo z obrazového panelu (žádné zadní či spodní repro), k čemuž přispívá i funkce ručního ekvalizéru.

TV má má při sledování starších nekvalitních pořadů a filmů při použití funkce "Automatické analogové vyčištění obrazu" roztřepené obrysy, zejména při pohybu. Je lépe tuto funkci použít pouze ve verzi "nízký" i přesto, že je obraz u starších pořadů někdy zrnitější. Oproti TV Qled má útlum jasu při větší světlé ploše, např. při lyžování, ale i přesto je jas velmi solidní oproti jediné konkurenci OLED 48", tj. od LG.

V každém případě nejlepší TV s úhlopříčkou pod 50" na trhu.