Recenze Sonett Desinfekční prostředek 1 l

Recenze Sonett Desinfekční prostředek 1 l

Proti plísním a bakteriím. Roztok určený k přímému použití. Efektivně odstraňuje veškeré plísně a bakterie, jako je salmonela, pseudomonas, stafylokok nebo e-coli bakterie. Vhodný k domácímu i velkokapacitnímu použití - do koupelen a kuchyní, na spotřebiče, pracovní plochy apod.

Registrovaný uživatel24. září 2022

Používám již delší dobu a jsem maximálně spokojená. Příjemná vůně, nedráždí, dobře se aplikuje, nemám co vytknout.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Šikovný domácí úklidový prostředek bez zbytečné chemie, desinfekce povrchů s přirodní vůní.

Je ideální v rozprašovači, používám všude, kde je potřeba desinfekce v domácnosti.

Registrovaný uživatel23. února 2022

je eko a přírodní voní hezky věřím, že funguje je praktické ho mít v rozprašovači

Používám už několik let a jsem plně spokojená

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Funguje na různé nečistoty, antibakteriální. Používám jako šetrnější alternativu Sava.

opatrně při používání na lakovaných či natřených plochách ( může lehce narušovat nátěrovou barvu). vyšší cena

Mohu vřele doporučit. Výrobek kupuji pravidělně a jsem s ním spokojená.

Registrovaný uživatel12. září 2021

Příjemná vůně. Po aplikaci mám pocit, že je vše čisté a voňavé.

Registrovaný uživatel30. července 2021

krásně voní

Registrovaný uživatel17. července 2021

Dlouho vydrží, nesmrdí

Asi nejlepší dezinfekce, na kterou jsem narazila. Dlouho vydrží, není agresivní na ruce.

Registrovaný uživatel6. března 2021

složení vůně

Nemůžu hodnotit, jestli jsou povrchy opravdu vydezinfikované. Používám dlouhhodobě, protože jsem alergik a běžné chemické čističe mi dělají zle. Spokojenost. Dávám do rozprašovače.

Registrovaný uživatel8. května 2020

Ekologický, účinná desinfekce. Neničí zdraví chemickými výpary při požívání.

Nutno nechat chvíli působit.

Super,doporučuji.