Dobře se rozpouští a nádobí se zdá umyté.

Tablety Somat Excellence 4v1 obecně dobře zvládají běžné mytí nádobí a odstraňování připalenin, ale u silně znečištěného nádobí se objevují stížnosti na nedostatečnou účinnost. Uživatelé oceňují jejich cenu a rozpustnost, ale někteří zmiňují nutnost kontroly filtru myčky po použití.
Dobře se rozpouští a nádobí se zdá umyté.
Umyje skoro čisté nádobí, třeba talíře po chlebech a hrnky od kávy, nebo sklenice.
Neumyje opravdu špinavé nádobí, třeba pekáč po mase s keramickým povrchem ani při teplotě 70⁰C a tlakovém mytí. Nádobí je vložené dobře, mám myčky od r. 1996. Ostatní nádobí zůstane někdy trochu mastné, občas se tedy stane zázrak a nějakým omylem je dokonce čisté, není to ale pravidlo. Bývá skoro vždy i špinavý filtr myčky, kontroluju ho teď už po každém umývání, tablety jsou překvapivě málo účinné a to mám měkkou vodu. Už nikdy si Somat nekoupím.
Má to hezký obal. Jinak k ničemu.
Umivají ke spokojenosti
rozumná cena
Myje to dobře
objednala jsem ho poprvé, tak nemohu hodnotit
Dobře umyté nádobí
Jsem moc spokojená
Ráda si objednám další
jedny z nejlepších tablet do myčky
Nejlepší tablety za dobrou cenu
Vysoká účinnost na připaleniny
Rychlé dodání.dobrá cena
Krasne to umylo hrnce jsem spokojená
myje perfektne
dobre tablety
kvalita, cena prostě super
Nádobí není čiste ani po programu s nejvyšší teplotou po 3 hodinách.
Už nikdy nekoupim
Prostě byl po ruce :)
Dobře umyté nádobí beze šmouh.
Nejlepší tablety