Recenze SOLO Kunagone odpuzovač kun

Odpuzovač kun SOLO Kunagone chrání auto a zajišťuje podkroví. Kunagone je osvědčený způsob ochrany před kunami a jinými zvířaty. Stačí, že umístíte obsah balení pod kapotu vašeho vozu, na půdě nebo v podkroví a aroma sáčku Kunagone vytvoří ochrannou bariéru.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Odpuzovač SOLO Kunagone podle recenzí účinně odpuzuje kuny a je považován za lepší alternativu než spreje. Uživatelé oceňují jeho snadnou instalaci a dlouhodobé působení, i když někteří zmiňují nutnost opakovaného nákupu po uplynutí účinnosti.

• Účinné odpuzování kun
  • Dlouhodobé působení
  • Snadná instalace
  • Lepší než spreje
  • Dobré uchycení
  • Krátkodobá účinnost vyžadující opakovaný nákup

vaclav.simkanin27. července 2026

Co jsem nainstaloval tak kuna už nepřišla Cena Snadná instalace Lepší než sprej co zalepí všechno

Maximálně na 6 měsíců a pak kupuji znovu

Registrovaný uživatel14. května 2026

Odpuzovač používám 2 měsíce, zatím funguje. Na rozdíl od sprejů, které jsem používal a které jsou k ničemu.

software225. dubna 2024

Ucinne Dobre uchyceni Fungujici

Doporucuji rozmistit techto pytliku vic minimalne 3. Na mista kde moc auto nehreje

radekmazac2. prosince 2023

Žádné známky toho,,že by se kuny pohybovaly v motorovém prostoru, jak bylo jejich zvykem. Takže odpuzovač funguje.

Registrovaný uživatel29. září 2023

Použivám ho a kupují 2 roky a zatím dobrý, kuna se neobjevila. Koupila jsem prostředek poté, co mi kuna prožrala kabely.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Umístění v autě, zatím zkouším.

Registrovaný uživatel25. března 2022

Zatím netuším jestli pomůže. Dala jsem ho na půdu včera tak uvidim

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

nefunguje