Zahraniční hudba Recenze Solitude In Madness - Vader [CD]

Recenze Solitude In Madness - Vader [CD]

Vader je polská death metalová kapela, založená v roce 1983. Založili ji společně Piotr Wiwczarek a Zbyszek Wroblewski. Jako první metalová skupina z tzv. východního bloku se prosadili ve světě a jejich demo „Morbid Reich“ se stalo v roce 1990 nejprodávanějším demem v historii death metalu.

Registrovaný uživatel14. října 2021

Výborný Death/Thrash Metal z Polska.

Čekal jsem trošku něco jiného, přesto jsem velmi spokojen.

Velice solidní album jedné z dlouhotrvajících stálic v oblasti metalu. Nová deska je velmi dobrá, přesto není tolik intenzivní a nevryje se do srdce posluchače, co jejich starší počiny. Možná se pletu, a jiní toto album budou vychvalovat do nebes, pro mě ale toto album nepředstavuje nic vyjímečného. Na druhou stranu, klobouk dolů, co po více, jak 35 ti letech existence dokázali na scéně metalu, než většina jiných kapel. Paráda a spokojenost.

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Vader si vytvořili svůj vlastní unikátní styl...... A sedí jim to skvěte - THRASH/DEATH tornádo!!!!!!!!!!!!!!

liniaa11. července 2020

narez