Svítilna Recenze Solight WN37

Recenze Solight WN37

Outdoorová LED Svítilna Solight WN37 vyzařuje světelný tok 1400 lm a na výběr nabízí z 5 režimů svícení: 100 %, 50 %, 25 % a přerušované blikání/SOS. Díky USB výstupu ji můžete také použít jako power banku na nouzové nabití telefonu. Disponuje teleskopickým focus/zoom svítěním. svítilna je napájena 3,7V 2800 mAh Li-ion baterií.

zdekriz15. června 2024

Po měsíci se uvolnila základová deska a svítilna přestala fungovat. Navíc baterie nemá dostatečnou kapacitu. Za mě starší verze mnohem lepší.

Jitka Ondrůšová18. září 2023

Nejprve jsem byla ohromená, jak krásně svítila a malá a šikovná.

Za krátkou dobu nešla nabíjet, prostě se v tom nabíjecím konektoru něco po....lo. Reklamovala jsem, došla nová. Máme ji rok a svítíme s ní jen v zimě. Tahle nová svítí pořád v šuplíku a nejde zhasnout a teď už nejde opět nabíjet jako ta předchozí. Takže za mě je to děsnej šmejd a a už nikdy ji nekoupím a vřele nedoporučuji.

Registrovaný uživatel2. září 2023

Super světlo.

Vít Kopecký21. ledna 2023

Svítí ohromně, ale.na 100% výkon i jako nová dá max 2,5 hodiny. Pak delší dobu nabíjíte.

Do provozu nepoužitelné. LED mají špatnou frekvenci a když člověk svítí na jedoucí motor/elektromotor/ventilátor apod., zkresluje a vypadá jako by se točil pomalu někdy i na opačnou stranu atd. Na AAA baterie je to jen taková nouzovka Aktualizace po pul roce uzivani jen v praci. Tak tahle svitilna ani nahodou. Pul roku po koupi a uzivani jen v praci na pochuzkove cinnosti prestala svitit. Zkousel jsem nabijet liion ci dat na 3x AAA baterie a nic. Takze jde na reklamaci a adios. Rozhodne nedoporucuji pro verejny sektor, ochranky apod.

Rozhodne nedoporucuji kupovat. Ale uznavam ze odesla v zakonne ochranne lhute. Takze jde na reklamaci

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Světelný tok. Díky zoomu si nastavite charakter použití. Přijatelná cena. Kvalitní zpracování.

Vyšší váha i rozměry oproti Fenix

Dobrá služební lampa.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Splnila očekávání.

Obchod doporučuji.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2022

Poměr cena kvalita, solidní zpracování

Zhasínání svítidla, nutné držet znáčknutý vypínač

Čas ukáže

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Svítí dost dobře. Kladně hodnotíma multifunkční vypínač. I když má plno funcí , tak delším podržením baterku vypne.

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

dobré světlo