Splňuje to, co jsem očekával, ztotožňuji se tím, co je o tomto výrobku v popisu napsáno.
Svítilna mohu jen doporučit.

Svítilna Solight T6 XML Cree LED nabízí výbornou svítivost a kvalitní kovové provedení, ale její rozměry a elektrický výkon mohou být pro některé uživatele limitující. Více možností napájení a příznivá cena z ní dělají vhodnou volbu pro běžné použití.
Svítilna mohu jen doporučit.
Je moc brzy na hodnocení.
Vynikající za ty peníze ,výborná svítivost a dosah
dobrá vydrž, nabíjecí akumulátor a nabíječky v balení
doporučuji k nákupu
Mechanicky vynikající.
Elektricky nestojí za nic. Robustní konstrukce, ale výkon jen asi 3W.
Zbytečně velká na to jak málo svítí.
Dobré a ďaleko svieti
Žiadne zatial
Lacinná
Kompaktní
Na chůzi po zahradě nebo ve sklepě svítí výborně. Obzvlášť když je nabitá na 100%
Klikání módů mezi sebou. Mohly tam být dva, max tři s SOS signálem. Málokdo si kupuje baterku aby svítil na 60 nebo 30%. To si radši koupím pár baterek do zásoby do kapsy a vyměním je když je třeba.
Je to vcelku dobrá baterka. Rozhodně lepší, než klasická svítilna za 120 korun, ale... jsou rozhodně lepší :-)
Svítí bíle, spíše domodra. Má možnost zůžení paprsku a tím pádem ostřejší svícení na větší dálku, ale za cenu menšího průměru osvětlení. Na maximu je z toho pidi superostrý čtvereček. :-)
Má 5 módů:
1. 100% svit
2. cca 60% svit
3. cca 30% svit
4. rychlé blikání
5. SOS blikání
přepínají se pěkně po jednom, což je otravné.
Dobré je, že po nějaké době od vypnutí se automaticky nastaví na 1. zapnutí - 100%.
Osobně si příště koupím nějakou která se dá připnout na čelo. Je děs jít pro něco ve tmě na zahradě, vzít to do ruk a pak baterku držet v zubech nebo jedním prstem v ruce.
Na sledování bubáků pod postelí každopádně špica :-)
Skvěle svítí
Více možností napájení
možnost dobíjení i v autě pomocí přiložené nabíječky; možnost provozu i na tužkové baterie; dostatečná svítivost
po každém vypnutí se musím znova proklikat ke zvolenému režimu svícení
Perfektně svítí
Baterie, tím nemyslím ty AAA, ale ty dvě originál (drahé)
Jsem s ní spokojen. Mám dvě.
bomba kovové provedení
konečně baterka, která svítí
krásně svítí i do dálky
v noci na procházku se psem ideální
Dobre sviti.
Vetsi nez jsem myslel.