Prodlužovací kabel Recenze Solight prodlužovací kabel - spojka, 1 zásuvka, oranžová, plochá, 30m

Recenze Solight prodlužovací kabel - spojka, 1 zásuvka, oranžová, plochá, 30m

Prodlužovací kabel 2-žil. 250V, max 6A, průřez 2x1,0 mm2. Délka 30 m. Kulatá koncovka.

Registrovaný uživatel12. července 2021

vyhovuje co jsme potřebovali

Registrovaný uživatel1. února 2021

Pro moji potřebu za účelem napájení spotřebičů na zahradě s příkonem do 1 kWatt je to naprosto vyhovující kabelový vodič . Jen chci upozornit na tu skutečnost že není dobré jej používat na elektrických zařízeních která nemají dle normy tzv. dvojité krytí a nebo na takové spotřebiče které jsou mnohdy vyrobena bez ohledu na výše uvedenou isolační schopnost . Tam hrozí nebezpečí v tom smyslu že není použit třetí ochranný vodič . Prodlužovací kabel jsem již k mé spokojenosti několikrát použil, jen nevím v čem je tento "plochý" ?

Neznám - snad až ukáže jeho "životnost"

Tento výrobek by měl dobře sloužit tak jak se mi jeví všem, kteří mají požadavky jako já v mém případě na zahradě ….

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

Perfektní zboží, funguje jak má a to je to nejdůležitější !

Registrovaný uživatel31. srpna 2019

Je k ničemu

Registrovaný uživatel28. srpna 2019

Slouží jak má

Registrovaný uživatel25. června 2019

Šikovná prodlužka, rozhodně doporučuji !