Přímotop Recenze Solight KP03

Recenze Solight KP03

Horkovzdušný konvektor Solight KP03 nabízí 3 možnosti nastavení výkonu, a to 750, 1250, 2000 W. Má časovač s 24hodinovým režimem, turbo funkci využívající ventilátor pro rychlejší vyhřátí místnosti a ochranu proti přehřátí. Nechybí úchyty pro snadnou manipulaci a stabilní nožky.

Registrovaný uživatel4. října 2025

Tichý přímotop, rychle vytopí místnost. Je lehký a snadno se dá přenést. Nezabírá mnoho místa. Je ideální na přitápění při chladnějším počasí mimo topnou sezónu.

hela.sebestova5. března 2025

lehký

chybí mu větráček

livorjit2. února 2024

Fouká jen nahoru

antonin.cizek12. prosince 2023

Zatím zkouším, ale snad bude funkční.

Chyběl jeden šroubek, takže zboží bylo v podstatě NEKOMPLETNÍ. Je příliš krátká šňůra, takže člověk musí používat prodlužovačku.

sekaninovaol7. prosince 2023

nutně ohřát jednu místnost podukt vyhovuje používám podle otřeby asi 3x týdně

Registrovaný uživatel10. března 2023

vždy jsem míval v garáži topidlo tohoto typu ale jednou jsem ho vzal na chatu,kterou jsem věnoval svým synům a nějak se mi ho nepodařilo dovést domů.Dnes mám v garáži kromě auta i rozvod vody pro umývání včetně auta a protože mi v garáži zmrzla voda ,temperuji prostor.

Zápory to nemá pouze snad navýšená investice za elektřinu,z čímž jsem počítal.ale to se netýká kvality výrobku,ale kvality pana premiera.

Registrovaný uživatel22. června 2021

Vybrali jsme si ho kvůli přitápění, když je chladnější počasí na chatku, vyhovuje velikostí, výkonem a je tichý.

Jsme s ním spokojeni.

Registrovaný uživatel24. května 2021

Rychle vytopí, je tichý, velká výhoda je termostat