Instalace byla na dřevo takže jednoduché.
Nastavení podle návodu se zdařilo
Náhlá by být ještě o něco větší vydrž baterie

Instalace byla na dřevo takže jednoduché.
Nastavení podle návodu se zdařilo
Náhlá by být ještě o něco větší vydrž baterie
Pouze jeden dálkový ovladač. musíme plánovat jeho předávání.
Dotaz. Lze dálkový ovladač dokoupit?
Vše funguje
Jednoduché ovládání
Občas zmatkuje, ale za tu cenu dobré
Jednoduchý a funkční Alarm s GSM komunikátorem. Ideální do garáže, zahradního domku apod...V podstatě jediný svého druhu na trhu...
Poněkud větší a nemotorný dálkový ovladač.
Funguje
Zatím žádné falešné poplachy
Nezavolá vám když jste v německu ale to jsem vyřešil přidáním více čísel(kamarád, rodina...)
Jaké klady nevím uvidím později až chytnu zloděje.
Dnes jsem to zprovoznil a zatím to funguje. Uvidím třeba za rok. Před 15 lety jsem koupil podobný výrobek stál 70 000 Kč. Fungoval asi rok. Teď je cena úplně někde jinde.
Do garáže super,neni potřeba el.instalace,funguje jak ma...
Je fakt k ničemu, protože dostal jsem ho, už nefunkční. Proste vyhozený peníze.
funguje na brnk, jen by chtělo detailněji manuálk k možnému ovládání.
Přístroj jsem si vybral na základě pokrytí místa mobilním signálem, reaguje dle popisu
Super, funguje jak má.
Umí udělat pěkný kravál.
Nelze nastavit pouze jedno volání, nebo jen SMS
Bohužel reaguje i prolétající hmyz, takže prakticky neustále ohlašuje narušení prostoru.
Nastavení je poněkud složitější.
Jednodnoduchý a spolehlivý alarm.
Vhodný pro chaty , garáže , prostory kde není elektrika a internet. Funguje
V tichém režimu pípne a upozorňuje na sebe blikáním . Musí být ve výšce , aby jej zloděj nezničil než zavolá.
Zloděj utekl, tak funguje. Tichý režim není tichý
dobra cena
funguje dobre, jede nam 24/7
narocnejsi navod
prodleva ve volani/smsce, musi se povesit cidlo nekam vys
spokojenost 100% zatim
Funguje přesně tak jak má, já jsem spokojená
Když docházejí baterie začne žít vlastním životem .Taky by chtělo zapracovat na ovladači..Po měsíci používání upadlo očko.
funguje 100%
zpoždění volání při narušení objektu
Senzor za rozumnou cenu.
Nefunguje za přímého slunečního světla. To vyvolává neustále se opakující poplachy. Při narušení hlídaného prostoru sice začne siréna fungovat prakticky obratem, ovšem upozornění voláním nastává zhruba kolem minuty. To se již také může stát, že se jej podaří předtím zničit.
Pokud se nechce funkčnost i ze slunce a nevadí prodleva upozornění voláním, tak do šera a tmy spolehlivý. Osadit nejlépe někde výše, kam se nelze tak snadno dostat, než proběhne volání.
Lehká instalace
Snadné nastavení a užívání
Dlouhá výdrž baterii
V balení jen jeden ovladač, ale jde dokoupit.
Delší prodleva než volá na telefon.
Jinak nic.
Funguje jak má a je nenápadný.