Funguje podle návodu

lehké těžiště
dle popisu i představ
složení dílů dost rizikové
Jednoduchá obsluha.
Bezpečné ovládání přez zavřené dveře.
V dodávce chybí baterie dálkového ovládáni a be něj lampu nezapnete
- dálkové ovládání s časovačem
- plní co má za přijatelnou cenu
Po aktivaci "ON" sama zhasne, až na třetí klik zůstane zapnutá a lze provést výběr časovače.
Zatím vždy po třetí aktivaci zůstala svítit.
První kus lampy UV byl nefunkční , vůbec se nerozsvítil. Firma reagovala okamžitě na mojí reklamaci.
Další kus již byl funkční, ale reaguje pouze na třetí až čtvrté stisknutí tlačítka on. Pak již pracuje tak jak má.
Přes počáteční problémy s komunikací se firma zachovala seriózně a reagovala rychle na moji žádost na reklamaci UV lampy.
Jinak velká a nadstandardní ochota prodejce .Za to velké plus
Na čmelíky v kurníku to moc nepůsobí .
Jen u toho důvodu jsem zakoupila .Na jiné věci fungovat může -kdo ví ?
Funguje tak jak má
Jsme naprosto spokojeni.
Pracuje jak má.Spokojenost.
Splnil očekávání, výhodou je časovač a dálkové ovládání.
Příznivá cena. Použila jsem i na desinfekci auta ozónem.
Nenašla jsem funkci zapnout/vypnout ozón, místnost je třeba dlouho větrat, při mrazech je to trochu problém.
Splnil očekávání, spokojenost.
Germicidní lampa nádherně svítí a dle mého názoru vyprodukuje více ozonu než ozonový generátor.Jsem nadšený a všem doporučuji.Aspoň mohu vyčistit dům od covidu.
Předpokládám, že funguje tak, jak je popsáno, proto s ní desinfikuji i respirátory. K funkci nemám výhrady. Používám skoro denně. Baterie do ovladače byla oproti popisu součástí balení.
Baterie je celkem nestandardní. Dnes v době stanného práva a uzavřených obchodů bude problém ji shánět a platit za zboží přes net v hodnotě několika desetikorun poštovné 100 a více by bylo hodně na hlavu!. Naštěstí jsem si objednal zároveň s lampou, tak mám náhradní a předpokládám, že v ovladači nějaký ten pátek vydrží.
Měla by fungovat i proti černé plísni - to zjistím až po dlouhodobějším používání.
Vyprodukuje hodně ozonu, , tvarově pěkná ,dálkové ovládání ,
Lampu používám 2x týdně po odchodu pečovatelky..
Krátký kabel
Funguje perfektně používáme cca 1x týdně. Vzduch v místnosti se krásně pročistí a lehčeji se dýchá. Částečně eliminuje i pach. Doporučuji
Jediné mínus baterie v dálkovém ovladači. Není součástí balení. Pro někoho může být trošku problém ji běžně zakoupit. Jedná se o baterii 12 V (podobá se klasické tužkové, ale je trošku menší)
Při první montáži musí být člověk opatrný. Jedná se o trošku choulostivý výrobek. Může dojít snadno k jeho poškození. Jinak doporučuji.
Pozor, aby v místnosti při zapnutém přístroji nebyl žádný domácí mazlíček ani rostliny. Jednou jsme opomněli vynést kytku z místnosti a bohužel, už nešla zachránit.
Slušná cena, výkon.
Dálkové ovládání
Přenositelnost
Rychlost a čistota desifekce.
Nutnost vyvětrat O3 ozon.
Velikostí akorát do domácnosti
Dálkový ovladač - časovač někdy zlobí (nezapne)
Zcela funkční, s přihlédnutím k tomu, že dálkový ovladač používám jen v režimu OF/ONN bez časovače. Jinak spokojenost :o)
nespolehlivě zapíná svoji funkci, musím opakovaně zapnout, než začne svítit.. Obávám se, že dlouho fungovat nebude