Žádné - po dodání nebyl funkční.
Nefunguje koupil jsem konkurenční.
Došlo k vrácení financí.

Žádné - po dodání nebyl funkční.
Nefunguje koupil jsem konkurenční.
Došlo k vrácení financí.
Hezky ukazuje nabití a je docela rychla,jsem s ni spokojen.
Koupil bych ji znova.
Zatím spokojenost
hezká,malá,do zásuvky,nabíjí každou baterii zvlášť a je přehled o průběhu nabíjení
Propracovaný zpúsob dobíjení a přehledný displej
rychlost a přehlednost nabití
velká spokojenost, budu doporučovat
spokojen, funguje jak má
Funguje jak psali v popisu produktu. Pěkný výrobek.
možnost nabíjení každé baterie samostatně
Solidní zboží
Nabíjí AA baterie.
AAA baterie jsou malé a nabíječka je nenabije.
Píše Charge, přitom nabíjí celou noc, nevidím Ready, jak píše návod. Celkově ten display je divný, velký.
Nelíbí se mi. Velký display, který nic moc neříká. Charge mi tam píše i když tam nedám baterie, Ready jsem zatím na obrazovce neviděl. Celkově divné chování. Baterie AAA mi nenabije vůbec, jsou malé a nedosáhnou na kontakty. Má stará už dosloužilá nabíječka Solid MW1270 byla kvalitou úplně jinde a ani nepotřebovala display.
krátká doba od dodání na odpovědné hodnocení
Jednoduché, jasné. display zobrauje co je třeba
Je pěkná a má displej.
Umí odhalit vadnou baterii
Po nabití třech sad baterií, čili 12ks, přestala fungovat. Po vyjmutí nabitých baterií pouze u jedné šachty displej zhasnul a u dalších třech zůstal svítit jako při nabíjení a stále mrká první proužek jakože začátek nabíjení. Při změření voltmetrem ty tři šachty nemají žádné napětí.
Musím reklamovat a to mě velmi, ale opravdu velmi nebaví
Nemá otravný kabel, nabíjí každou baterií zvlášť, po ukončení nabíjení sama vypne. Upozorní na vadnou baterií.
Velmi dobrá a spolehlivá nabíječka
Ukazatel "nabitosti". Detekce špatných baterií.
Pomaleji nabíjí
Používám zatím týden (nabila jsem veškeré baterie, co jsem měla doma) a zatím běží v poho.
Nezobrazuje se přesný stav nabití baterií
Celkově jsem spokojená, až na výše zmíněnou výtku
Po nabití čtyř baterií zatím funguje, (k mé radosti).
Pokud vydrží být funkční 2 roky, budu šťastný.
Za tu cenu super nabíječka, pracuje jak má. Na rozdíl od starší "chytré" nabíječky z Lidlu pozná skutečný stav vložených článků a nabíjení spolehlivě ukončí, aniž by akumulátory "upekla"
Šetrná k NiMh akumulátorům
lze nabíjet jednotlivé baterie