Budík Recenze Solight CA01B černý

Recenze Solight CA01B černý

Praktický budík Solight CA01B s dekorem černého dřeva se stane nepostradatelnou součástí vašeho ranního vstávání. Přehledný LED displej s nastavitelnou intenzitou bílého podsvícení zobrazuje všechny podstatné informace – čas, datum i vnitřní teplotu. Budík nabízí možnost nastavení až tří alarmů, takže už nic nezmeškáte. Speciální funkcí je režim spánku displeje, který se po aktivaci opět rozsvítí…

Jan30. prosince 2024

Zajímavý vzhled, vyhovuje i rozměrem, spokojenost. Napájení bateriemi nebo USB. Bílé světlo není rušivé.

Drobným nedostatkem je, že svit displeje nejde ještě více zmírnit. Má dva stupně jasu. Ale jde asi hlavně o zvyk.

Produkt naprosto vyhovuje, čísla jsou dobře vidět

BlazaHonza1. ledna 2024

Pro mě příjemný design, vyhovuje mi zobrazení na displeji, časové ztlumení displeje přes noc, dobrá cena, napájení přes usb kabel.

Časové ztlumení displeje by se mohlo nastavit i manuálně, když je tam nastavení napevno od-do. Škoda že není rádiové nařízení hodin, byť jeden srovnávač uváděl že ano. V popisu produktu ale není tato funkce uvedena, takže jsem s tím nepočítal.

Splňuje to, proč jsem si ho pořizoval.

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

Líbivý design, možnost ztlumení osvětlení. Dostatečně čitelný display.

Pro mne(důchodce) nedostatečný návod k nastavení, či vypnutí budíku. Nějakým způsobem(náhodným) se mi podařilo nastavit buzení, ale z návodu nelze zjistit, jak budík deaktivovat

Jinak se nám s manželkou líbí, že lze připojit i přes USB kablík. Jenom ten návod k obsluze budíku by měl být jasnější.

Registrovaný uživatel23. dubna 2023

hezký design

- na baterku téměř nepoužitelné z důvodu velmi krátké výdrže, navíc při postupném vybíjení svit displeje slábne. - při napájení displeje ze sítě je zase svit displeje příliš velký i v režimu nižšího jasu, tudíž do ložnice nepoužitelné. - rozsvícení displeje na tlesknutí funguje maximálně do 1 metru od přístroje

Zklamání

Registrovaný uživatel17. února 2023

Jako dárek - spokojenost.

Zatím plně funkční; spokojenost obdarovaného s designem i funkcemi.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

design

vydrz baterii ...

Registrovaný uživatel31. října 2022

Hodiny s budíkem vypadají dobře a mohou stát kdekoliv v interiéru. Lze nastavit tři režimy podsvícení a v noci mě svoji svítivostí neruší. Rovněž lze nastavit permanentní svícení nebo jen na určitý časový interval. Budík nepoužívám.

Nastavení zařízení byl pokus omyl. Návod je paskvil. Nějak jsem zapnul budík a pak jsem jej neuměl podle návodu vypnout. Musel jsem vytáhnout vnitřní baterii na 5 vteřin a pak celé zařízení znova nastavit.

Registrovaný uživatel14. října 2022

Svítí jen při aktivaci

Registrovaný uživatel20. června 2022

Hodinky je super! Doporučuju.

Registrovaný uživatel8. května 2022

Stále nedoručeno od 11.4., dnes 8.5.

Registrovaný uživatel21. února 2022

Nedošel ještě stále...,

Registrovaný uživatel30. září 2021

kvalita za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel22. března 2021

Je bateriový a tím pádem může stát kdekoli no

Mohl by mít i venkovní čidlo teploty

Dobrý ujde to

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

pěkná dekorace

hodiny řízeny snad z Marsu.

alois.sebik1. července 2020

Slušné provedení.

Časové diference.

Registrovaný uživatel19. března 2020

Skvělý přístroj, vypadá velmi elegantně a moderně, funguje dle očekávání. Možná zamrzí otočený formát data (měsíc/den) a trochu vyšší svítivost v noci i na nejnižší úroveň. Za ty peníze mohl být v balení krom kabelu i adaptér nebo alespoň baterie.

Registrovaný uživatel15. ledna 2020

Hezký design.

Hezký Budík a dobrá cena. Doporučuji.