Herbicid Recenze Solabiol Herbiclean AL 1 l

Recenze Solabiol Herbiclean AL 1 l

Totální herbicid má široké spektrum účinku, účinkuje na jednoleté a vytrvalé plevely, mechy, řasy. Jedná se o ekologický přípravek s účinnou látkou čistě přírodního původu. Obsahuje přírodní kyseliny na bázi mastných kyselin běžně se vyskytujících v přírodě a nezanechávající rezidua. Působí až 8 týdnů.

Registrovaný uživatel25. září 2023

celkem i funguje, když se vám podaří ten přípravek dostat z lahve :-)

Při delším používání rozprašovače dochází k tomu, že se v lahvi objeví podtlak a rozprašovač v podstatě přestane fungovat. Je nutné silou zobáček posouvat vpřed a vzad. Dále se z tekutiny uvnitř lahve stane pěna a ta se v podstatě nedá z lahve dostat. Lahev nelze ale ani rozšroubovat, takže mi nakonec nezbylo nic jiného než do ní násilím udělat díru a přípravek na chodník vylít. Myslel jsem si, že je to chyba jen jedné lahve, ale chovaly se tak všechny, které jsem koupil.

Přípravek samotný je ok, lahve jsou tragédie a nekupoval bych si je

Registrovaný uživatel21. září 2023

nemusí se ředit

vůbec neúčinkuje. ale vůbec. všechno co jsem před pár dny 2-3x postříkal si vesele žije dál. je prostě opravdu přírodní.

Registrovaný uživatel10. května 2023

Má jít o totální herbicid s rychlým účinkem, to ovšem platí pouze v případě velké nadzemní části rostliny. Malého plevele ve spárách dlažby se ani netkne. Účinkuje spolehlivě na pampelišky, ale zdá se mi, že na některý druh plevele nezabírá.

Registrovaný uživatel11. července 2022

Téměř nulová a neviditelná účinnost...plevel si žije vesele dál. Velice špatný rozprašovač originálního balení. Pěna tekla z lahve, přičemž místo rozprašovaných částic odkapávaly pouze velké bubliny. Nepraktické, více k zlosti než k užitku.

Škoda vynaložených financí.