Recenze Sokol Falco Max Deluxe Dog 3/4 kuřete s dršťkami 1,2 kg

Lahodná masová konzerva s vynikajícími nutričními a dietními hodnotami a s vysokým obsahem hořčíku v přírodní formě, který ovlivňuje správnou funkci svalů a nervů, dále pak obsahuje sodík a vápník v přírodní formě, který příznivě působí na zpevňování kostí v kloubech. Dršťky jsou zdrojem vápníku, fosforu a výživových látek, které příznivě působí na klouby, obsahují velmi málo tuku. Dále…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Konzerva pro psy Sokol Falco Max Deluxe Dog je podle recenzí chutná a kvalitní, s velkými kousky masa a odpovídajícím složením. Někteří zákazníci však zmiňují, že vyšší cena omezuje její pravidelné nákupy. Celkově produkt splňuje očekávání a vyhovuje potřebám psů.

• Pejskům chutná
  • Obsahuje velké kousky masa
  • Kvalitní složení odpovídající prezentaci
  • Vyhovující poměr kvality a množství
  • Vyšší cena

lfoltynova22. května 2024

Dobrá cena,kvalita

Pejskům chutná

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

Snědl bych to snad i sám

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Konzerva obsahuje to, jak je prezentováno, dostatek masa, poměr kvalita - množství - cena naprosto vyhovuje.

Nadále se soustředím na tuto značku, splnila má očekávání.

Registrovaný uživatel31. prosince 2022

Také jsme je ještě nenačali

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

super velké kousky

Registrovaný uživatel13. června 2022

Je to super, pejskům moc chutná. Jsem moc ráda za váš obchod, konečně jsem našla konzervy, granule které vyhovují a hlavně chutnají, děkuji

Registrovaný uživatel5. září 2021

Chutnala

Vyšší cena, bohužel

No vyzkoušeli jsme,ale bohužel kupovat běžně nemůžeme