U hnětení těsta se přehřívá motor tak že těsta nejdou

U hnětení těsta se přehřívá motor tak že těsta nejdou
Zkracuje dobu vaření,nahrazuje jiné spotřebice.Spokojenost.
ŽÁDNÉ...BOHUŽEL
neuhněte ani základní těsto, váha není stabilní, stále se musí resetovat aby váha vážila. Základ na omáčky kdy se má smažit cibulka, tak se vždy připaluje. Největší chyba našeho nákupu, bohužel!!!!!!!! Pan Stupka by se měl stydět za takovou reklamu na nepoužitelný hrnec SOGO easyCOOK pro!!!!
Nedivím se že už se dá koupit do 8.000,- Kč, my bohužel naletěli za cenu 19.500,- Kč!!!!
Jsem nadšena. Vaření s easyCOOK mě baví
snad cena
Špatná tepelná pojistka vypadává v nejméně vhodnou dobu ,když je v hrnci horká tekutina.
Horký hrnec je nutno vytáhnout a pojistku ,která je ze spod hrnce aktivovat. Pro jednoho neřešitelný problém. Podruhé v opravě a žádám o vrácení peněz.
dcery mají vorwerk a nic podobného nezažily .Raději připlatit za kvalitu než mít doma zavazadlo za 13000kč
Umí vše
Je moc hlučný
Bolí mě z toho hlava.jestli můžete někdo poradit zavolejte nebo napište
Skladný, profesionální, pěkný
Super mašina
Pěkný design, nižší hmotnost přístroje, moderní přístroj s připojením na wifi, automatické recepty, které hospodyni vedou, multifunkční. Po zaregistrování do Sogo easy Cook klubu mi přišla sada koření Petra Stupky.
Cena, menší nádoba.
Jsem ráda, že jsem si přístroj zakoupila, je novým multifunkčním pomocníkem v mé domácnosti.
- multifunkčnost
- dotykový displej
- připojení na wi-fi
- přednastavené recepty
- bohaté příslušenství
- moderní design
produkt očekávání předčil, nedostatky jsem zatím neobjevila
Multifunkční přístroj, nahradí spoustu nástrojů - mixér, šlehač, hnětač, krouhač, sekáček, parní hrnec a v mnoha případech i sporák jako takový.. Moderní design, dotykový displej, přednastavené automatické recepty. Určitě si najde v domácnosti své místo téměř u každého. U nás tedy ano!
Rychlé zpracování těsta ,fajn recepty- s robotem zvládne pracovat i 7-lete dítě (samozřejmě s dozorem)
Zatím jsme s dcerkou žádné neobjevily.
Zatím vše SUPER
Jednoduche použití, příjemné skladny, české menu, součástí krom základny lze mýt v mycce. Je to jedna z levnějších variant tohoto typu na trhu- pokud nechcete investovat velké peníze tak je tohle příjemná volba.
Není pro velkou rodinu- objem cca 3 litry
Výborný pomocník, zvládá vše na jedničku
Ušetří čas, více funkcí v jednom. Připojení na Wifi s automatickou aktualizací receptů. Vaření v páře, smažení, hnětení. Samostatné vaření dle Vás. Prostě super
Doporučuji všem, kteří potřebují ušetřit čas a přitom se chtějí zdravě a chutně najíst.
Velmi dobrý výrobek
spokojenost s nákupem, mohu doporučit ostatním
Velmi usnadní a urychlí práci v kuchyni,nepotřebuji již 5 přístrojů
Velmi spokojena
Strouhání, sekání, uložené recepty, možnost stáhnout další recepty
S robotem jsem zatím velice spokojená. Umí téměř všechno. Umíchat těsto na chleba zvládá bez problémů, skvěle vyšlehá sníh z bílků. Nastrouhat 2 okurky trvá necelých 10 vteřin. Zkoušela jsem také uvařit v páře kynuté knedlíky a také byly výborné. A velmi oceňuji integrovanou váhu. Moc nevyužiji pomalé vaření, protože mi přijde nádoba menší a mám zvlášť pomalý hrnec. Super bylo i vaření pudinku, který jsem nemusela vůbec hlídat.
Snadné ovládání, náhrada za domácí spotřebiče... mixér, šlehač, hrnec, odměrku, mlýnek, robot, krouhače, minutku....
Těžká manipulace s hrncem při přelévání těsta do jiné formy.
Skvělý pomocník do domácnosti i pro začínající kuchařky.
Přehledný displej, propojení s wifi, menu v češtině, integrovaná váha, dělá vše, co potřebuji
Nenašla jsem nic. Zatím mám krátce.
Co mě hodně baví jsou recepty, ze kterých si můžu vybrat co budu vařit. Dobře se ovládá, má váhu. Uvařím i polévku na další dny. Zkoušela jsem hnětení těsta a super! Vyšlehá krásný sníh. Jsem opravdu překvapená co všechno se s ním dá dělat. Dlouhou dobu jsem byla skeptická, že to bude další krám do kuchyně, ale fakt zbytečně . Za mě velká paráda.
Luxusní vzhled, výběr receptů, dotykový displej, hodně komponentů,
Pro početnější rodinu menší mísa.
Vhodné pro všechny, kdo začíná s vařením. Je zde zabudovaná váha, takže nepotřebujute další spotřebice, jasný a srozumitelný postup. Jsou nejen recepty na vaření, ale i na pečení, drinky a detoxikace organismu.