pěkný design

pěkný design
Perfektní, hlavně to, že lahve na sifon jsou skleněné!!!
elegantni, robustni
kvalita za rozumnou cenu
skleněné lahve na sodu, nezabere místo
doporučuji, vypadá moc hezky a funkčnost je také splněna
Součástí je skleněná láhev, žádná plastová
Tuto sadu jsem si vybrala, protože obsahuje skleněné láhve a tmavá barva nám ladí s ostatními spotřebiči. Tyto láhve jsou supr - dají se pořádně vymýt v myčce a velikostně jsou dostačující. Celý přístroj je skladnější, než jsem si myslela. Do perlivé vody dávám i "obyčejné" sirupy nebo citronovou šťávu. Používám ho téměř měsíc několikrát denně, lahve dávám do myčky 1x týdně a zatím jsem naprosto spokojená.
Originální sirupy jsou docela dost drahé, i když stačí poloviční množství (oproti doporučenému - ale my na sladké celkově moc nejsme) a sirup tím pádem vydrží o něco déle, než je psáno. Ale i tak je to hodně peněz. Vyřešila jsem to tak, že používám i obyčejné sirupy.
Celkově přístroj splnil očekávání, hlavně co se ekologie týče. Přestali jsme kupovat balené vody. Uvidím, jak dlouho to vydrží.
Snadné použití.
Zatím mě nic nenapadá.
funguje, jak má, skleněné lahve se dají vymýt v myčce
předražený sifon
2x skleněná lahev, robustní konstrukce
doporučuji, v naší domácnosti nevychladne:-)
Skleněná láhev umožňuje lepší čištění než plast.
Pohodlnější nasazování láhve do přístroje, bez šroubování.