Recenze Smrtka - Neal Shusterman

Recenze Smrtka - Neal Shusterman

První část strhující nové knižní série od Neala Shustermana, autora čtenářského hitu Bez šance. Ve světě budoucnosti lidstvo zvítězilo nad nemoci, stárnutím a nakonec i nad smrtí. Nikdo neumírá a Zemi hrozí přelidnění. Jedinými, kdo může ukončit život, jsou tak „smrtky“.

luciedokapsy4. prosince 2025

perfektní, napínavé, čtivé. Koupila jsem synovi, ale přečetla jsem jedním dechem :-)

Registrovaný uživatel17. října 2021

Dobře se čte

Fakt skvělá kniha, od června mi ležela v šuplíku a lituji že jsem ji nevytáhl dříve, ihned objednávám další 2 díly

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

Napínavý příběh na velice zajímavé téma. Některé pasáže jsou napsány tak dokonale, že čtenáři běhá mráz po zádech.

Tak velice napínavý příběh jsem už roky nečetl. Troufnu si tvrdit, že možná je toto nejzajímavější kniha, jakou jsem kdy četl. Musel jsem hodně odolávat, abych knížku nepřečetl, jak se říká, na jeden nádech. Příběh nabízí mnoho zvratů, které čtenář rozhodně nečeká a v určitých pasážích se děj příběhu člověka dotkne natolik, až mu běhá mráz po zádech. Mohu jedině doporučit a už nyní vím, že si zakoupím další dva díly této trilogie (Nimbus, Zvon) :)

Registrovaný uživatel24. dubna 2021

Doporučuji! Miluju!

Registrovaný uživatel20. března 2021

Napínavá kniha, je problém se od ní odtrhnout. Určitě se k ní ještě vrátím. Zatím se mi všechny knihy Neala Shustermana moc líbily.

Nevím. Snad jen to, že každá ta knížka má konec.....

Těším se na další knihy stejného autora..

Registrovaný uživatel9. února 2021

Naprosto parádní svět s promyšlenými postavami. Rozuzlení je moc fajn. Druhý díl, vypadá také slibně, jsem ale zatím moc na začátku.

Rychle přečteno, rozuměj, čte se to samo :-(

Moc fajn kniha, která mě po dlouhé době udržela do konce.

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Originální prostředí Čtivost

Nelogické situace

Registrovaný uživatel28. srpna 2019

kniha má velice originální příběh .Smrtka patří k těm knihám kterou přečtete jedním dechem.

kniha za mě neměla zápory

Smrtka je velmi dobře napsaná kniha která si zaslouží vaše přečtení .Kniha si vás získá především originálním příběhem.