Karnevalový doplněk Recenze Smiffys Divadelní FX barva na obličej a tělo bílá

Recenze Smiffys Divadelní FX barva na obličej a tělo bílá

Bílý FX make-up snadno naneste na pleť nebo tělo a vytvořte si karnevalovou masku podle své fantazie. Sytost barvy můžete regulovat pomocí počtu aplikovaných vrstev. Bílá barva na obličej a tělo se hodí nejen tehdy, když nemůžete sehnat masku podle svých představ, ale také pokud chcete mít jedinečný karnevalový kostým, který nikdo jiný nemá. Bílé líčení skvěle doplní kostýmy na Halloween jako je…

kacerkacman17. dubna 2024

Barva se dobře nanáší, roztírá. Nevysušuje, je to spíš takový tuhý make-up.

Uvítala bych sytější krytí. Poměrně rychle se stírá, vstřebává. Je potřeba obnovovat, Rozhodně nevydrží celý karneval. Stírá se. Je mastný.

Službu udělal, ale znovu bych jej nekoupila, Lépe mi vyhovuje tuhá prášková barva, kterou lze nanést pomocí mokrého štětce. Krytí je tak hutnější a nesmazává se tak jak tento make-up.

Registrovaný uživatel30. října 2023

Dobře se s ním pracuje, pěkně kryje, dá se nanášet ve více vrstvách, podle požadavku krytí, dlouhá výdrž malby na obličeji, nestékala

vadil mi mastný pocit, barva nezaschla (ani po 8h) a byla pořád na dotyk mokrá, takže se obtiskla na cokoli co se dotklo obličeje

pěkná kryvost, ale nezasychá ani po delší době

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Zajímalo mě to a přijde mi to kvalitní.