Jsem velice spokojená , nakupuji opakovaně

Stelivo SMARTY Pets Exclusive Crystal Cat Litter je podle recenzí kvalitní produkt, který dobře pohlcuje vlhkost a zápach, a kočkám vyhovuje. Uživatelé oceňují jeho poměr ceny a kvality, i když někteří zmiňují hrubší konzistenci jako možný zápor. Celkově se jedná o spolehlivé stelivo pro každodenní použití.
Jsem velice spokojená , nakupuji opakovaně
Objednavam uz niekolkokrat a doporučujem aj druhým
velmi dobře pohlcuje vlhkost a kočičí zápach. Moje kočka tato steliva zná tak se mu nevyhýbá. Protože mám kočindu jednu, stačí výměna cca 1x za tři týdny. Bobánky samozřemě vyberu pokaždé a denně jí ho prohrábnu, aby stelivo nasáklo stejnoměrně.
zápory nevidím
kočinda je spokojená a to je fajn.
Vlhkost pohlcuje nejlépe
Dobře pohlcuje pachy a kočky ho mají rády.
V pořádku, funguje dobře.
Vyšší cena.
Vyhovující po všech stránkách.
Za tuto dobrou cenu srovnatelný s dražšími stelivy.
Kočkám vyhovuje, poměr cenaxkvalita super.
Naprosto bezkonkurenční
Příjemná vúně, Absorbuje vlhkost, tuhé exkrementy se vybírají dobře. Déle vydrží, není potřeba stelivo měnit tak často. Nepráší, i když kamínky kočičky na tlapkách roznesou.
Hrubší konzistence, Každá kočička si na to nemusí zvyknout.
Kupuji opakovaně, ale zatím to musím pořád míchat s jiným stelivem, na které byly kočičky dříve zvyklé.
Velmi dobré stelivo ,dobře saje a záchod nezapáchá
Super stelivo za dobrou cenu
Kvalitní stelivo za super cenu.
Slepice a křepelky si lebedi !!
zatím nevím, mam je poprvé
Je to super
Používám jedině silikátové podestýlky
Moc nepohlcuje zápachy
Velké balení za rozumnou cenu
Né vždy je na skladě
Ale i tak super
Parádní stelivo. Za super cenu.
Předčilo očekávání.
Dobře absorbuje tekutinu i zápach , dlouho vydrží ,