velká prostorná
za tu cenu dobrý nákup

velká prostorná
mohli by být měkší
za tu cenu dobrý nákup
Pohodlný gauč s dostatečně vysokou opěrou zad. Velký prostorný. Snadno se rozkládá na spaní. Snadno omyvatelný.
Je trochu tvrdší. Při sestavování byl problém v návodu - všechny 3 díly sedačky byly nakresleny ve tejném poměru, proto jsem musel gauč sestavit podle obrázku z internetu.
Pěkná látka.
Nedostatečné značení montáže. Nožky u sedačky plastové a ty stříbrné jsou jen 4 zbytek jsou malé černé, měly by být všude stejné. Sedací část velice malá, úzká, pouze k sednutí, o pohodlném lehnutí u televize nemůže být ani řeč, pro chlapa vůbec. Rozkládací část sedačky vlastně jen položena, žádný mechanizmus k rozložení, jen zvednete a posunete, nechat na tom někoho přespat, asi ne. Kupovala jsem z internetu a naposled. Kdybych to viděla naživo, nekoupím.
Je velká, prostorná skvělé se na ní sedí. Mám ji ale jen chvíli,tak je to zatím jen prvotní na pohled. Jí
Málo využité místo na úložný prostor a rozkládání sedačky není úplně vychytané. Dře se dřevo o plast. Mohl nahradit nějaký mechanismus.
Zatím jsem spokojená, uvidíme po čase,jestli vydrží a neprosedí se moc brzy.
Hezká, poměr cena a kvalita super
Trošku náročnější sestavení...
Prostorna
Perfektne sedi v interieru
Pomerne velak v rozlozenem stavu
Velikost
Tvrdost
Krásná, veliká kvalitní
Stará sedací souprava již dosloužila a nabítka z katalogu se nám líbila.
jsme spokojeni
materiál potahů, velikost, cena.
železné vruty , málo vycpané polštáře
Dobré posezení i ležení.
Se sedačkou jsem nad míru spokojená. Jak vypadá na obrázku, tak i ve skutečnosti
Mohu jen doporučit
kvůli velikosti a dobré ceně
Pěkný vzhled, příjemný materiál, velikostí i výškou - ideální pro sezení větší rodiny, vzhledem k menší hloubce ideální i pro menší postavy, ocenila jsem i tvrdost, která mne mile překvapila /je fajn, že se člověk nezaboří do měkkého, nedochází pak k bolesti zad/. Vyzkoušeli jsme i spaní, též vyhovující - pro osoby, které mají rády tvrdší matrace, za nás super. Jinak chválíme obchod za perfektní komunikaci, rychlost dodání, i kvalitu dovozové firmy. Příznivá cena (ideální poměr/ cena- kvalita).
Zatím jsme nenašli, kromě složitější montáže.
Určitě doporučujeme firmu i výrobek.
Zboží odpovídá, velmi kvalitní materiál.
Jsme spokojeni.
Vsetko sa zmestilo do vytahu. Nemusi sa tahat po schodoch.
Trosku tvrdsie sedenie.
Sedačka koupená jeden díl vadný reklamace třikrát přišel špatný kus a mé nervy přetekly a stále nedokázali poslat správný kus musel jsem zboží vrátit
- prostorná (pro 6-7 lidí)
- pohodlná a příjemná k sezení
- snadná údržba
- kvalitní malé černé polštáře potažené ekokůži
- dobrý poměr kvalita/cena
- doručení proběhlo v slíbený den
- dopravce (Geis) dopředu volal
- gauč dorazil s 2 oděrkami, které naštěstí nejsou vidět
- prostřední spodní díl je zezadu hnědý
- gauč byl rozdělen pouze do 3 balíků, ačkoliv byl celý rozložen a obtížně jsme to vynášeli
- odbitý a málo srozumitelný návod
- gauč prvních 14 dní zapáchal
Dobré provedení
Promačkané opěrné polštáře
Vše celkem v pořádku až na promačkané opěrné polštáře
Super se na ní sedí i leží. Rychlé dodání...veliká spokojenost
Nebyli dodány šrouby, nožky a zaháknutí sedačky k sobě. Po reklamaci dodali do 14 dní.