Lepící sada Recenze Slime 10026 gel na duše 473 ml

Recenze Slime 10026 gel na duše 473 ml

Přípravky Slime je možno použít ve všech dušových kolech. Poté, co jej nainstalujete, Slime zůstává stále tekutinou s velmi vysokou viskozitou, netvrdne ani se nevysuší. Jakmile se kolo začne otáčet, rotační síla rozlije a drží gel na vnějších stěnách, tedy přesně tam, kde je třeba plášť či duši chránit proti defektu. Slime není určen jako ochrana při proražení boku pláště.

horyl1. dubna 2024

Jednoduchost použití.

Registrovaný uživatel2. února 2022

Na elektrické koloběžce mi ucházelo bezdušová pneumatika a nikde to nechtěli opravit.Zkoušel jsem pneuservisi a nic.Tento gel to vyřešil,už neuchází.

Registrovaný uživatel1. února 2022

Předčil mé očekávání. Po nalití do duše defekt zalepil, po nafoukání a projetí pár km pneu drží.

Dlouhodobě ještě nevyzkoušen, ale myslím že budu spokojen. Ušetřil sem spousty času a nervů při výměně pneu, která díky Slime může ještě pár měsíců fungovat. Výrobek doporučuji.

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Kupuji ho už podruhé.Jsem spokojený.Funguje jak má.A už dvakrát mě pomohl při defektu.Jen jsem dofouk (CO2) a jel jsem dál.

Registrovaný uživatel30. června 2021

funguje není víc co dodat

víc jak 3 roky bez defektu